020-4700 800
imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

WOONSCHIP TE KOOP Singel 17 K 1012VC Amsterdam

Vraagprijs €649.000 v.o.n.
  • Casco: Staal
  • Afmeting: 22.76 x 4.27 m
  • Bouwjaar: 1905
  • Aantal kamers: 4
  • Woonoppervlakte: 65 m2

Op een fantastische ligplaats, aan de voet van de Koepelkerk op het Singel, op nummer 17 K, ligt het recent geheel gerenoveerde woonschip *STAD ROTTERDAM I*

Dit beurtschip werd in 1905 gebouwd bij scheepswerf van Vlaardingen te Gouderak en is vermoedelijk in de jaren zeventig uit de beroepsvaart gekomen en omgebouwd tot woonschip. Nadat het eerst jarenlang op de Prinsengracht voor het Anne Franckhuis heeft gelegen is het eind vorige eeuw verplaatst naar het Singel omdat er een aanlegsteiger voor rondvaartboten moest komen.

Het woonschip heeft een bijzondere indeling; de entree is midscheeps in een stuurhuis waarin ook een badkamer met douche, toilet en wastafel is, via een trap kom je in een hal met garderobe. Vanuit de hal rechts af kom je in de woonkamer van waaruit de kleinere slaapkamer in de punt bereikbaar is, vanuit de entree links af km je in een ruime, moderne keuken met eetbar, van waaruit de grotere slaapkamer met ligbad bereikbaar is. Deze indeling maakt bewoning door twee mensen heel goed mogelijk! Het netto woonoppervlak bedraagt 65 m2. Door het hele schip liggen fraaie hardhouten vloeren en de wanden en plafonds zijn van geschilderd plaatmateriaal. Het interieur is héél licht door de vele hardhouten ramen die allen zijn voorzien van isolatie-glas. De verwarming geschiedt centraal op aardgas en verder heeft het schip alle walaansluitingen.

Het woonschip heeft stalen daken waarin dakramen,  op het voordak is een vlonderterras. Het schip is recentelijk geschilderd en ziet er perfect uit!

De omgeving behoeft nauwelijks toelichting, het Singel is autoluw, op slechts enkele minuten loopafstand van het Centraal Station en verder met alles wat de Binnenstad van Amsterdam heeft te bieden op het gebied van horeca, winkels  zoals in de Haarlemmerstraat, op de Nieuwendijk en in de Jordaan, centraler kun je niet wonen in Amsterdam.

Oplevering op korte termijn bespreekbaar, vrij op naam!

EXTRA INFORMATIE

  • Liggeld: ca. € 1200,--
Naar Boven

LOCATIE EN ROUTE

image

UW MAKELAAR

  • Harald Falkeisen
  • 06 - 55 71 21 42

AAN- EN VERKOOP ZONDER RISICO

Kies voor zekerheid, kies voor een gecertificeerd makelaar en taxateur

Lees meer >>