020-4700 800

Woonboot verkopen

Het verkopen van een woonark, watervilla of varend woonschip vereist specifieke kennis, per slot van rekening is een varend schip iets heel anders dan een watervilla! Capaan & Falkeisen heeft ruime ervaring op deze terreinen en volgt de ontwikkelingen van het “waterwonen” op de voet. Doordat wij al vele jaren dagelijks actief zijn in deze markt, zijn wij in staat de verkoop van uw drijvende woning op adequate en deskundige wijze voor u te verzorgen. Daarbij maken wij gebruik van diverse websites, sociale media als TWITTER, FACEBOOK en LINKED-IN en kunnen wij dmv. tuinborden, banieren of raamborden lokaal de aandacht op uw boot vestigen. Door onze marktkennis en professionele aanpak kunnen wij de hoogste verkoopprijs realiseren en voor een probleemloze eigendomsovergang zorgdragen. Onze opdracht tot dienstverlening is bijzonder transparant, wij werken op “no-cure no-pay” basis en brengen geen bijkomende kosten in rekening. Wij hanteren een scherp, van tevoren met u overeengekomen en concurrerend courtagetarief dat afhankelijk is van de prijsklasse en door ons ingeschatte courantheid van het te verkopen object. Om dit te kunnen bepalen maken wij graag een vrijblijvende afspraak met u.

Marktwaarde

In overleg met u bepalen wij de verkoopstrategie waarbij onze gedegen marktkennis van onschatbare waarde is, we stellen een inventarislijst op en maken afspraken omtrent bezichtigingen en mogelijke opleverdatum. De verkoop kunt u dan met een gerust hart aan ons overlaten.

Verkocht

Als de verkoop tot stand is gekomen stellen wij de koopovereenkomst op zodat alle condities en afspraken tussen u en de koper(s) helder en zorgvuldig worden vastgelegd, dit voorkomt problemen achteraf. Gedurende het gehele verkooptraject bent u verzekerd van onze professionele begeleiding en werken wij stap voor stap toe naar de officiële overdracht bij een notaris.