020-4700 800
Verkocht
imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

WOONSCHIP TE KOOP Oudeschans 45 Z 1011KV Amsterdam

Verkocht
  • Casco: Staal
  • Afmeting: 21.62 x 4.82 m
  • Bouwjaar:
  • Aantal kamers: 3
  • Woonoppervlakte: 57 m2

De *MARGARETHA* is een beeldschoon klipperscheepje op een hele mooie, zonnige locatie aan de Oudeschans 45Z, in het historische hart van Amsterdam.

De Oudeschans verbindt de Amstel met het  Oosterdok en is een mooie, brede gracht waar veel vaart is. Dat geeft een leuke dynamiek aan deze ligplaats waar al vele decennia de klipper *MARGARETHA*, als permanent bewoond schip ligt afgemeerd. Recentelijk is het interieur flink gerenoveerd, o.a. werd een nieuwe badkamer geplaatst en werd alles geschilderd en opgefrist. Het schip werd gebouwd bij de bekende werf van de Gebr. Boot in Leiderdorp, het exacte bouwjaar is niet bekend. Het schip heeft de afmetingen 21,62 x 4,82 m en biedt een netto woonoppervlak van 57 m2 en een boel dekruimte!  Het gezellige interieur is licht en doet ruim aan. De entree is in de roef die fraai is betimmerd en als zit- of werkkamer kan worden gebruikt. De bank is 200 cm breed en kan als logeerbed worden gebruikt. Vanuit hier gaat een trap naar de woonkamer met open keuken, er zijn ruime vaste kasten o.a. tbv. de wasmachine en er is een mooie nieuwe badkamer met douche, toilet en wastafel. Meer naar voren is de ruime slaapkamer met vaste kasten. Opvallend is de grote breedte voor een scheepje van deze lengte, daardoor is het interieur ruim en heel licht door de  vele ramen en de grote dak-koekoek. Er mag uiteraard een bijbootje langszij worden afgemeerd.

De MARGARETHA is in 2018 voor onderhoud naar de werf geweest, een keuringsrapport is aanwezig en uiteraard is een keuring in het kader van de aankoop toegestaan waarbij verkoper garandeert dat het onderwatercasco aan de verzekeringseisen voldoet.

De ligplaatsvergunning wordt voor onbepaalde tijd verstrekt, het jaarlijks liggeld bedraagt ca. € 1.300,-- per jaar. Het schip wordt Vrij Op Naam aangeboden!

Voor wie wordt dit de nieuwe droomboot?

NB. Het interieur is verzorgd door Brigitte Hamers van PROLUCA Interiors, het is mogelijk om de boot volledig gemeubileerd en/of gestoffeerd aan te schaffen.

EXTRA INFORMATIE

  • Liggeld: ca. € 1.300,-- per jaar
Naar Boven

LOCATIE EN ROUTE

image

UW MAKELAAR

  • Harald Falkeisen
  • 06 - 55 71 21 42

AAN- EN VERKOOP ZONDER RISICO

Kies voor zekerheid, kies voor een gecertificeerd makelaar en taxateur

Lees meer >>