020-4700 800
imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

WOONSCHIP TE KOOP Oostenburgergracht 36 1018NB Amsterdam

Vraagprijs €595.000 v.o.n.
  • Casco: Staal
  • Afmeting: 25.17x5.03 m
  • Bouwjaar: 1902
  • Aantal kamers: 5
  • Woonoppervlakte: 95 m2

Op een mooie locatie aan de Oostenburgergracht 36 ligt het woonschip *DIANE* om de hoek van de hippe Czaar Peterstraat met zijn boutiques, Artis en het Oosterpark.

De *DIANE* is een traditionele OOSTZEETJALK, met de afmetingen 25,17 x 5.03 m, die na een lang leven als zeilend binnenvaartschip is omgebouwd tot een comfortabel woonschip dat van alle gemakken is voorzien.  Entrée via de gezellige stuurhut  met rondom uitzicht op de mooie omgeving en een lekkere vaste bank. Trapje af naar de roef  waarin een ruime woonkeuken met modern keukenblok voorzien van o.a. 4-pits kooktoestel, oven, wasemkap en vaatwasser. Onder de roef is een grote berging. Nog een niveau lager via een gang met bergruimte onder het gangboord, aanliggende babykamer en badkamer met  ligbad en separate douche, kom je in de ruime woonkamer met fraaie hardhouten vloer, mooie lichte ruimte door de vele grote ramen. In het voorschip is een kinderslaapkamer en de ouderslaapkamer met vast tweepersoons bed en grote vaste kastenwand. In het achteronder is een werkplaatsje dat eventueel kan worden omgebouwd tot extra slaapkamer. Overal is ruim voldoende stahoogte, uiteraard  is het woonschip goed geisoleerd en wordt het centraal verwarmd dmv. een aardgas-gestookte REMEHA CV.  Het woonschip is dit jaar (2020) naar de werf geweest voor groot  onderhoud, een keuringsrapport is aanwezig. Het schip hoeft pas in 2026 weer naar een werf!

Exterieur verkeert het schip in uitstekende staat van onderhoud, het dak is  in 2017 deels voorzien van een sedumdak waaronder EPDM-dakbedekking (levensduur ca. 50 jaar) en liggen zonnepanelen op dak met een vermogen van 2500 Wp, hierdoor is de energierekening laag.

Het jaarlijkse liggeld bedraagt € 1.386,-- en de RZB is € 195,-- per jaar. Er is geen overdrachtsbelasting verschuldigd. Oplevering medio September.

EXTRA INFORMATIE

  • Liggeld: € 1386
Naar Boven

LOCATIE EN ROUTE

image

UW MAKELAAR

  • Harald Falkeisen
  • 06 - 55 71 21 42

AAN- EN VERKOOP ZONDER RISICO

Kies voor zekerheid, kies voor een gecertificeerd makelaar en taxateur

Lees meer >>