020-4700 800
imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

WOONSCHIP TE KOOP Nigtevechtseweg 182 ws 3633XX Vreeland

Vraagprijs €775.000 k.k.
  • Casco: Staal
  • Afmeting: 27.50 x 5.05 m
  • Bouwjaar: 1900
  • Aantal kamers: 3
  • Woonoppervlakte: 100 m2 m2

Authentiek klipperschip genaamd *KRAMMER*  met ligplaats in de Vecht nabij Vreeland, gelegen aan een eigen grondkavel van 231 m2.

De *KRAMMER* is een klipper met de afmetingen van 27.50 x 5.05 x 1.30 m, gebouwd te Martenshoek in 1900. Het schip verkeert in goede staat, het interieur is in de afgelopen jaren geheel gerenoveerd. Het schip heeft een grote living van ca. 70 m2 met moderne open keuken, een gang met technische kast, een badkamer met douche, wastafel, WC en opstelplaatsen voor wasmachine en droger, een slaapkamer in de roef en een stuurhuis met ondergelegen berging.

Het woonschip wordt centraal verwarmd op aardgas  en er is een opgestelde houtkachel. Het interieur is mooi licht door de vele dakramen en ramen in de den.

De ligplaats in een brede, gestremde zij-arm van de Vecht die nauwelijks wordt bevaren, is fraai en landelijk met weidse uitzichten over het water maar ook over de landerijen met in de verte een mooie molen. Er zijn zelfstandige nutsaansluitingen op elektra, water, riool, kabel/telefoon en tankgas aanwezig. De jaarlijkse huur voor de waterkavel bedraagt ca. € 1.550,-

De eigen grondkavel betreft een dijkstrook vanwaar een vaste steiger/loopbrug naar het schip, de ligging is bijzonder rustig en landelijk, het dorp Vreeland is op enkele minuten fietsafstand.

BIJZONDER: is dat op deze locatie een nieuw te bouwen watervilla mag worden afgemeerd met de afmetingen L18.00 x B6.00 x H4.00 m waardoor in principe twee woonlagen mogelijk zijn.

De *KRAMMER* is een uitstekend bewoonbaar woonschip dat op een unieke locatie ligt en daardoor heel geschikt voor rustzoekers maar ook voor een musicus die hier ongehinderd kan studeren.

Over de waarde van de grondkavel is overdrachtsbelasting verschuldigd.

De ligplaats en het woonschip zijn eventueel ook afzonderlijk te koop!

 

EXTRA INFORMATIE

  • Tuin/schuur: 231
  • Liggeld: 1550,-
Naar Boven

LOCATIE EN ROUTE

image

UW MAKELAAR

  • Harald Falkeisen
  • 06 - 55 71 21 42

AAN- EN VERKOOP ZONDER RISICO

Kies voor zekerheid, kies voor een gecertificeerd makelaar en taxateur

Lees meer >>