020-4700 800
Verkocht
imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

WOONSCHIP TE KOOP Lijnbaansgracht 43 A 1015GR Amsterdam

Verkocht
  • Casco: Staal
  • Afmeting: 22,84 x 4,92 m
  • Bouwjaar: 1907
  • Aantal kamers: 5
  • Woonoppervlakte: 85 m2

Woonschip *FREEDOM* is en robuuste tjalk gebouwd in 1907, met een fantastische ligplaats in de Lijnbaansgracht met uitzicht over de Lindengracht.

De afmetingen van het schip zijn 22,84 x 4,92 m, ,het schip is in 2019 naar de werf geweest, een keuringrapport is aanwezig. De staat van onderhoud is zonder meer goed te noemen, recentelijk werd het exterieur geschilderd. Interieur is het schip goed bewoonbaar maar gedeeltelijk nog in originele staat, daar valt dus nog wel iets te verbeteren maar is prima zelf te doen.  Kortom een goede kans om in het hart van de Jordaan te wonen op een sfeervol en karakteristiek woonschip!

Indeling: hal met trapje, badkamer met douchecabine, WC, wastafel en wasmachine + droger-opstelling, de douchecabine is voorzien van een infrarood/uv paneel. Roef met verhoogde vloer waarin U-keukenblok vv. houten blad, vaatwasser, fornuis met oven, en wasemkap. Achteronder als mogelijke berging te gebruiken ca 6 m2.

Woonkamer  thans deels in gebruik als woon/eetkamer en slaapkamer wi. houtkachel.  Brede gang met kledingkast. niet op beeld te zien maar wel aanwezig: twee slaapkamers (gemakkelijk samen te voegen tot 1 grote slaapkamer) en een vooronder waarin mogelijk een kinderkamer of kantoortje kan worden gerealiseerd.

Het jaarlijks liggeld bedraagt € 1443,-- de RZB bedraagt € 170,-- per jaar.

Wie grijpt hier zijn/haar kans om op een superplek te wonen in een uitstekend woonschip met een netto woonoppervlak van 85 m2? Spoedig te aanvaarden! Geen overdrachtsbelasting!

EXTRA INFORMATIE

  • Liggeld: 1443,-
Naar Boven

LOCATIE EN ROUTE

image

UW MAKELAAR

  • Harald Falkeisen
  • 06 - 55 71 21 42

AAN- EN VERKOOP ZONDER RISICO

Kies voor zekerheid, kies voor een gecertificeerd makelaar en taxateur

Lees meer >>