020-4700 800
Nieuw
imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

WOONSCHIP TE KOOP Geldersekade 52 A 1012BJ Amsterdam

Vraagprijs €680.000 v.o.n.
  • Casco: Staal
  • Afmeting: 29.24 x 4.95 m
  • Bouwjaar: 1914
  • Aantal kamers: 5
  • Woonoppervlakte: 129 m2

In hart van de stad, aan de Geldersekade 52A, ligt het woonschip *ANTONIUS*, een stoer woonschip van 29,24 x 4,90 m met een fraai interieur, thans door omstandigheden te koop.

De *ANTONIUS* is een verlengde Hagenaar, het schip heeft een fraai, met sedum beplant dak en verkeert in goede staat van onderhoud. In januari 2022 is het voor groot onderhoud naar een werf geweest, een keuringsrapport is aanwezig.

Entree via de stuurhut, waaronder een gezellige loungehoek (zonder stahoogte), een zeer ruime woonkamer met open keuken waarin een gerestaureerde American style, stalen keukenblok o.a. voorzien van rvs- fornuis met wasemkap, een USA-koel-vriescombi en vaatwasser. In het voorschip een lange gang met vaste kast, een royale badkamer met ligbad, inloopdouche en dubbel wastafelmeubel, een separaat toilet,  twee slaapkamers en mogelijkheden voor een derde slaapkamertje. Het interieur is mooi licht door de aanwezigheid van dakramen en patrijspoorten. Het woonschip heeft een vloeroppervlak van ca. 130m2 en wordt centraal verwarmd. Op het voordek is een fijn terras aanwezig van waaraf van de prachtige omgeving kan worden  genoten. Het Centraal Station en de Nieuwmarkt liggen op heel korte loopafstand.

-de ligplaatsvergunning wordt afgegeven voor onbepaalde tijd,

-het woonschip is aangesloten op alle nutsvoorzieningen,

-er is geen overdrachtsbelasting verschuldigd,

-oplevering op korte termijn mogelijk.

EXTRA INFORMATIE

  • Liggeld: 1898,--/jaar
Naar Boven

LOCATIE EN ROUTE

image

UW MAKELAAR

  • Harald Falkeisen
  • 06 - 55 71 21 42

AAN- EN VERKOOP ZONDER RISICO

Kies voor zekerheid, kies voor een gecertificeerd makelaar en taxateur

Lees meer >>