020-4700 800
Verkocht
imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

WOONSCHIP TE KOOP Durgerdammerdijk 1003 1026CR Amsterdam

Verkocht
  • Casco: Staal
  • Afmeting: 35.00 x 6.30 m
  • Bouwjaar: 1958
  • Aantal kamers: 5
  • Woonoppervlakte: 120 m2

Op een heerlijk, “vrije” buitenlocatie, aan de Durgerdammerdijk 1003 ligt het robuuste woonschip *JAGER* (35.00 x 6.30 m) te koop.

De *JAGER* is een voormalig werkschip dat is omgebouwd tot een uitstekend bewoonbaar woonschip, door de grote ramen is het interieur licht en het uitzicht over het Buiten IJ weids. Vanaf de Durgerdammerdijk fiets je over de Schellingwouderbrug en de Amsterdamse brug in een kwartiertje naar de binnenstad van Amsterdam of naar Amsterdam Noord. Het fraaie Waterland biedt vele fiets- en vaarmogelijkheden en wat dat laatste betreft ligt het Markermeer natuurlijk ook aan je voeten.

Het woonschip biedt bij binnenkomst direct een ruim en comfortabel stuurhuis met een centraal geplaatste grote tafel, veel bergruimte in vaste kasten en uiteraard rondom vrij uitzicht. Via een trapje is de roef in het achterschip bereikbaar waar een ruime tweepersoons slaapkamer met eigen badkamer vv. ligbad en een separaat toilet is. Vanuit het stuurhuis kom je via een trapje in de half open keuken, direct valt het fraaie, betonen blad op, er is een rvs-fornuis met oven en wasemkap, een vaatwasser en een koel-vriescombi. De ruime woonkamer heeft een massief houten vloer, de wanden zijn voorzien van lambrizering en er staat een grote pellet-kachel die op het CV-systeem is aangesloten. Via een gang zijn de twee slaapkamers in het voorschip bereikbaar. De tweede badkamer heeft een grote douche, WC, wastafel en in een nis zijn de wasmachine en droger opgesteld. Het woonschip biedt ca. 120 m2 netto woonruimte! In het voorschip is nog een voorpiek en een tussenruimte aanwezig waarin o.a. een grote rvs watertank van 7800 liter en een dieseltank.
Tussen de wal en het woonschip is een dekschuit van 18.00 x 6.00 meter afgemeerd waarin een heerlijk knutselhok/werkplaats van ruim 35 m2 en een fijn terras.  Via een lange loopbrug en trap is het woonschip vanaf de dijk bereikbaar, parkeren geschiedt aan de voet van de dijk en is vrij.  Op het dak van het stuurhuis en op het dak van de werkplaats liggen in totaal 22 zonnepanelen met een totale capaciteit van ruim 8.000 Wp. Het woonschip wordt, computergestuurd centraal verwarmd door een dieselgestookte CV en de pellet gestookte kachel in de woonkamer, beiden aangesloten op een 800 L buffervat. Het huidige verwarmingssysteem is al erg kosteneffectief maar doordat er veel elektriciteit wordt opgewekt zijn er nog verdere besparingen mogelijk. Dit woonschip kan zonder meer duurzaam worden genoemd.

De ligplaats is van het Rijk, er wordt € 950,-- per kwartaal aan huur betaald. Er zijn aansluitingen op riolering, elektra en water aanwezig. De *JAGER* is een comfortabel woonschip onder de rook van Amsterdam aan ruim water. De dekschuit biedt ook  mogelijkheden voor werken aan huis.

Dit woonschip is vrij van overdrachtsbelasting!!

EXTRA INFORMATIE

  • Liggeld: € 3.800/jaar
Naar Boven

LOCATIE EN ROUTE

image

UW MAKELAAR

  • Harald Falkeisen
  • 06 - 55 71 21 42

AAN- EN VERKOOP ZONDER RISICO

Kies voor zekerheid, kies voor een gecertificeerd makelaar en taxateur

Lees meer >>