020-4700 800
Nieuw
imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

WOONBOOT TE KOOP Singel 55 G 1012VD Amsterdam

Vraagprijs €400.000 k.k.
  • Casco: Staal
  • Afmeting: 19.00 x 4.20 m
  • Bouwjaar: 1900
  • Aantal kamers: 2
  • Woonoppervlakte: 35 m2

Het woonschip *CERES* bestaande uit een stalen dekschuit met houtskelet opbouw,  gelegen op een aantrekkelijke ligplaats aan het Singel 55G nabij de Korte Korjespoortsteeg, wordt thans te koop aangeboden.

*CERES* was een Romeinse godin maar is ook een dwergplaneet en een leuk woonschip met ca. 35 m2 woonoppervlak en een flinke berging, gelegen aan het Singel tussen de Blaauwburgwal en de Haarlemmerstraat. Het schip is al bijna 25 jaar van de huidige eigenaar, voor haar wordt het tijd voor iets anders, een mooie kans voor een nieuwe eigenaar! De  basis is een rond 1900 gebouwde Amsterdamse dekschuit (ca. 19.00 x 4.20 m) waarop een houten opbouw van ca. 13.00 x 3.20 m. Het interieur is eenvoudig afgewerkt en wordt dmv. -2- gaskachels verwarmd, hier en daar valt er wel het een en ander te verbeteren.  De gezellige woonkamer heeft een houten vloer, er is een ”verstopte” slaapplaats onder het  achterdek. Er is een eenvoudige keuken met gasgeiser tbv. warmwater, een WC en een douche. Verder een slaapkamer en een royale berging onder het voordek.  Het schip is in 2018 voor onderhoud naar een werf geweest, een keuringsrapport van EOC is aanwezig.  Uiteraard is een keuring toegestaan, verkoper garandeert dat het onderwatercasco aan de eisen van verzekeraar zal voldoen!

Op de ligplaats zijn alle nutsvoorzieningen aanwezig, het jaarlijkse bedrag dat aan precario moet worden voldaan bedraagt € 1.040,--, de ligplaatsvergunning wordt op naam van de nieuwe eigenaar afgegeven voor onbepaalde tijd.

De *CERES* biedt een uitgelezen kans om op het water in de Amsterdamse Binnenstad te wonen, er is geen overdrachtsbelasting verschuldigd en de oplevering kan op korte termijn!

EXTRA INFORMATIE

  • Liggeld: 1.040
Naar Boven

LOCATIE EN ROUTE

image

UW MAKELAAR

  • Harald Falkeisen
  • 06 - 55 71 21 42

AAN- EN VERKOOP ZONDER RISICO

Kies voor zekerheid, kies voor een gecertificeerd makelaar en taxateur

Lees meer >>