020-4700 800
Verkocht
imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

WOONBOOT TE KOOP Schellingwouderdijk 352 e 1023nm Amsterdam

Verkocht
  • Casco: Staal
  • Afmeting: 23,09 x 5,17 m
  • Bouwjaar: 1905
  • Aantal kamers: 3
  • Woonoppervlakte: 69 m2

Dit fraai gelijnde klippertje heeft als afmetingen 23,09 x 5,17 m, het is uitstekend verbouwd en al sinds 1975! in gebruik bij de huidige eigenaren. Zij hebben er 43 jaar hun ziel en zaligheid in gestopt; het resultaat mag er zijn, een heerlijk bewoonbaar woonschip dat in uitstekende staat van onderhoud verkeert! Het schip ligt in het water van het Buiten IJ, aan de steigers bij Schellingwoude. Op de fiets is het centrum van Amsterdam goed bereikbaar, het groot winkelcentrum Buikslotermeerplein is vlak bij en voor de dagelijkse boodschappen kun je bij de tegenover gelegen Landmarkt terecht. Over het water zijn de mogelijkheden eveneens groot; het Markermeer is zonder obstakels bereikbaar en via de Oranje Sluizen ben je ook zo in de binnenstad. Het schip beschikt weliswaar over een voortstuwingsinstallatie maar deze verkeert niet in direct werkende staat, het wordt dan ook als stationair liggend woonschip te koop aangeboden. Voor de ligplaats is jaarlijks ca. € 1.000,-- huur verschuldigd aan het Rijksvastgoed bedrijf. In 2014 is voor het laatst groot onderhoud bij een werf gepleegd, verkopers garanderen dat het onderwatercasco aan de verzekeringsvoorwaarden zal voldoen. Uiteraard is een keuring toegestaan.

INDELING:
Verlengde roef met entree, doorgang naar achteronder wi. slaapmogelijkheid. In het voormalig ruim is een ruime woonkamer met half open keuken, een badkamer, een ruime slaapkamer en een technische ruimte. Berging in vooronder. In de salonroef ligt een fraaie eikenhouten vloer, in de woonkamer is de vloer van eucalyptushout en in de keuken Portugese tegels. Het interieur is door de aanwezigheid van grote dakramen en ramen fraai licht. De woning is goed geïsoleerd en wordt centraal verwarmd door een oliegestookte CV-ketel. Verder zijn er aansluitingen op riolering, water en elektra en telefoon/internet. Het schip biedt veel buitenruimte, vanaf het achterdek is het uitzicht over het Buiten IJ wijds en fraai!

Geen overdrachtsbelasting verschuldigd!

EXTRA INFORMATIE

  • Liggeld: € 1000,--/jaar
Naar Boven

LOCATIE EN ROUTE

image

UW MAKELAAR

  • Harald Falkeisen
  • 06 - 55 71 21 42

AAN- EN VERKOOP ZONDER RISICO

Kies voor zekerheid, kies voor een gecertificeerd makelaar en taxateur

Lees meer >>