020-4700 800
imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

WOONBOOT TE KOOP Keizersgracht 796 g 1017EC Amsterdam

Vraagprijs €475.000 k.k.
  • Casco: Staal
  • Afmeting: 19.86 x 4.26 m
  • Bouwjaar: 1910
  • Aantal kamers: 3
  • Woonoppervlakte: 65 m2

Te koop:  stoer, sfeervol woonschip op toplocatie!

Wonen op een van de mooiste plekken van Amsterdam? In volledige rust en vrijheid? Dat kan op het woonschip ‘JANSSEN 47’. Dit prachtig gelijnde woonschip heeft een vaste ligplaats aan de Keizersgracht tussen de Amstel en de gezellige Utrechsestraat. De Magere Brug, theater Carré en de Nationale Opera & Ballet liggen om de hoek. Vanaf het ruime zonnedek (of de stuurhut) geniet je van het uitzicht op een van de mooiste stukjes Amsterdam. Er is zon tot laat in de zomeravond. Daarbij is dit deel van de Keizersgracht bijzonder rustig. Er is nauwelijks verkeer, noch op straat noch op het water. De *JANSSEN 47* biedt een uniek drijvend appartement; een oase van rust in het bruisende centrum. De sfeervolle living krijgt veel licht via de ramen en het grote daklicht. In de winter is er de gezellige houtkachel. Met ca. 65 m2 effectief woonoppervlak, de sfeervolle keuken, een stuurhut met prachtig uitzicht, een comfortabele badkamer, veel opbergruimte en een slaapkamer, is dit de perfecte woonboot voor een één- of tweepersoons huishouden. De *JANSSEN 47* is een stalen Luxe Motor van 20 meter, gebouwd in 1910 bij een werf in Zaltbommel. Het schip is nog vrijwel in authentieke staat, uitstekend onderhouden en een lust voor het oog. De huidige eigenaren hebben het interieur grondig gerenoveerd met oog voor detail.

Het schip is aangesloten op zelfstandige nutsvoorzieningen, wordt centraal verwarmd met een CV en heeft daarnaast een houtkachel in de living.

Er zijn teveel bijzonderheden te melden over de JANSSEN 47 om in tekst te vangen. Daarom nodigen we u van harte uit om dit schip te bezoeken met de makelaar!

EXTRA INFORMATIE

  • Liggeld: 700,-/jaar
Naar Boven

LOCATIE EN ROUTE

image

UW MAKELAAR

  • Harald Falkeisen
  • 06 - 55 71 21 42

AAN- EN VERKOOP ZONDER RISICO

Kies voor zekerheid, kies voor een gecertificeerd makelaar en taxateur

Lees meer >>