020-4700 800
Verkocht
imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

WOONBOOT TE KOOP Bickersgracht 51 1013LG Amsterdam

Verkocht
  • Casco: Staal
  • Afmeting: 15,96 x 3.83 m
  • Bouwjaar: 1979
  • Aantal kamers: 2
  • Woonoppervlakte: 52 m2

Op de Bickersgracht 51 ligt aan een klein parkje, met uitzicht op het Prinseneiland, het woonschip *WATERJUFFER* thans te koop.

De Westelijke Eilanden (Prinseneiland en Bickerseiland) zijn een oase van rust en toch is het  maar 3 minuten lopen naar de Haarlemmerdijk en het Haarlemmerplein met z’n vele winkels en ook maar enkele minuten van het Centraal Station. Een beetje ‘buiten wonen in de binnenstad gevoel!’ De WATERJUFFER is een heel gezellige woonboot met een bijzonder sfeervol interieur die al meer dan twintig jaar van de huidige eigenaren is. Zij verleggen hun grenzen naar de Algarve en laten hun woonschip met bezwaard gemoed achter, met de wetenschap dat je zo’n mooi plekje vermoedelijk nooit meer zult kunnen terugkopen. Want bijzonder is deze ligplaats! Aan een groenstrook, verscholen achter de struiken ligt de WATERJUFFER een beetje uit het zicht waardoor je op de boot een heel privaat gevoel hebt.  De woonboot biedt ruim 52 vierkante meters netto woonoppervlak maar door de economische indeling doet het ruim aan. Er is een bijkeuken met opstelplaatsen voor de wasmachine en de droger en een hoop bergruimte. De woonkamer heeft grote openslaande ramen aan de waterzijde en een hele fraaie ingebouwde keuken, speciaal op maat gemaakt voor deze boot.  Het kookeiland heeft een granieten blad vv. spoelbak en 4-pits kooktoestel. Verder is er een MIELE vaatwasser, een BOSCH combi-oven en een ingebouwde koelkast en vriezer. Entreehal met garderobe en met separaat toilet.  Doorloop naar de slaapkamer met een in de vloer verzonken ligbad/douche, en een wastafel. De slaapkamer heeft een grote vaste kastenwand en onder de verhoogde vloer is nog veel bergruimte.

De woonboot heeft houten gangboorden en aan de walzijde is een hardhouten steiger met plek voor een buitenzitje.  Uiteraard bestaat de mogelijkheid om een bijboot langszij af te meren tot max. 10 m lengte, hiervoor moet wel een jaarlijkse havensticker worden aangeschaft.

Er zijn zelfstandige aansluitingen op elektra, aardgas, water, riool, telefoon en kabel/internet. De REMEHA CV-ketel is van 2022.

De Waterjuffer is in 2018 voor onderhoud naar de werf geweest, verkoper garandeert dat het onderwaterschip aan de verzekeringsnormen voldoet. Een onderzoek op een werf is uiteraard toegestaan.

Het liggeld/precario bedraagt € 800,-- per jaar.

EXTRA INFORMATIE

  • Liggeld: € 800,--
Naar Boven

LOCATIE EN ROUTE

image

UW MAKELAAR

  • Harald Falkeisen
  • 06 - 55 71 21 42

AAN- EN VERKOOP ZONDER RISICO

Kies voor zekerheid, kies voor een gecertificeerd makelaar en taxateur

Lees meer >>