020-4700 800
Verkocht
imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

WOONARK TE KOOP Ringvaartdijk 8 1066DE Amsterdam

Verkocht
  • Casco: Beton
  • Afmeting: 20.00 x 5.00 m
  • Bouwjaar: 1967
  • Aantal kamers: 7
  • Woonoppervlakte: 93 m2

Op een mooie ligplaats in de Ringvaart van de Haarlemmermeer nabij Oud-Sloten/Badhoevedorp, ligt deze uitstekend bewoonbare woonark in een eigen waterkavel, aan een fraaie, royale tuin met tuinhuisje en grote schuur.

De woonark heeft voor de huidige eigenaren de afgelopen jaren zijn naam *HAPPY* volledig waargemaakt, maar nu de kinderen hun vleugels hebben uitgeslagen volgen zij de lokroep naar het zilte Zeeland. De ark is in de afgelopen jaren grondig gerenoveerd, de isolatie is verbeterd, er zijn nieuwe ramen geplaatst en keuken en badkamer zijn vernieuwd. Voor de vier kinderen waren er vier compacte slaapkamers die samen een blok vormen, deze indeling is eenvoudig te wijzigen naar twee grotere slaapkamers of één hele grote kamer. De woonkamer is ca. 25 m2 en heeft een sfeervolle, hoogrenderende houtkachel. De half open keuken is recentelijk vernieuwd er word op een 4-pits inductie kooktoestel gekookt, er is een hippe koel-vriescombi en de wasmachine is opgesteld in de keuken. Er is voldoende plek om naast de wasmachine een vaatwasser te plaatsen. De entreehal is ruim, de badkamer recentelijk gerenoveerd en de master bedroom heeft en suite een werkkamer of ruime inloopkast en een berging/technische ruimte. De woonark verkeert zowel interieur als exterieur in goed onderhouden staat.

De omheinde tuin van 228 m2 wordt gehuurd van de gemeente Amsterdam Nieuw West, de jaarhuur bedraagt ca. € 1.800,--. De tuin is fraai aangelegd met veel vaste planten, bomen en struiken. Er zijn fijne plekjes om te zitten, er is een tuinhuisje en een grote schuur van ca. 30 m2 en zelfs een P-plaats voor een caravan of camper. Voor auto’s zijn er voor de deur voldoende vrije P-plaatsen. Uiteraard is het mogelijk om een pleziervaartuig af te meren langszij de woonark, de vaarmogelijkheden zijn eindeloos. De waterkavel is eigendom dus er is geen liggeld verschuldigd, wel moet over de waarde van de kavel overdrachtsbelasting worden betaald.

Wie vindt hier zijn droomhuis, op de grens van Amsterdam en Badhoevedorp met scholen, winkels, uitvalswegen, etc. vlak in de buurt? Bewoners van de woonark krijgen ontheffing voor de afgesloten Sloterweg waardoor de aansluiting op de A4 slechts enkele minuten verwijderd is.

EXTRA INFORMATIE

  • Tuin/schuur: 228 m2 + schuur 30 m2
  • Liggeld: huur tuin € 1.800,-- per jaar
Naar Boven

LOCATIE EN ROUTE

image

UW MAKELAAR

  • Harald Falkeisen
  • 06 - 55 71 21 42

AAN- EN VERKOOP ZONDER RISICO

Kies voor zekerheid, kies voor een gecertificeerd makelaar en taxateur

Lees meer >>