020-4700 800
Verkocht
imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

WOONARK TE KOOP Oostdijk W 25 ws 1461DV Zuidoostbeemster

Verkocht
  • Casco: Beton
  • Afmeting: 18.50 x 5.00 m
  • Bouwjaar: 2002
  • Aantal kamers: 7
  • Woonoppervlakte: 159 m2

Onder de rook van Amsterdam, op slechts enkele minuten van het centrum van Purmerend en toch landelijk gelegen, is thans te koop de woonark *ANNABELLE*

Aan de Oostdijk 25W te Zuidoostbeemster ligt aan de voet van de dijk deze fraaie woonark, gebouwd in 2002 door scheepswerf De Blauwe Wimpel te Diemen en afgebouwd door de huidige eigenaar die aannemer is. De afmetingen  zijn 18.50 x 5.00 m, de ark heeft twee woonlagen  waardoor er ruim 159 m2 netto woonoppervlak  wordt geboden!  De buitenwanden zijn van geschilderde, red ceder gepotsekselde delen. De NORDAN ramen en kozijnen zijn  vv. isolerende beglazing. Het zadeldak is voorzien van ceramische dakpannen. die de ark een fraai aanzien geven.

Indeling: Boven  is een royale living met openslaande deuren naar een inpandig hoekbalkon, fraaie afzelia hardhouten vloer,  half open keuken met  SIEMATIC beukenhouten keukenblok vv.  granieten blad, 4-pits ceramisch kooktoestel, wasemkap, BOSCH combi-oven, SIEMENS vaatwasser en Amerikaanse koel-vriescombinatie.   Separaat toilet in de hal en een slaapkamer/kantoor van 3,50 x 2,50 m.

Beneden:  Hal met hardhouten boeren entreedeur, trappen naar beneden en naar verdieping, ruime badkamer met ligbad vv. whirlpool, inloopdouche, wastafelmeubel en toilet. Technische ruimte met oliegestookye CV, boiler en rioolpomp. Gang, waskamer met  opgestelde wasmachine en droger,  vaste kasten. Twee indentieke slaapkamer waarvan een met vaste kast, master bedroom met vaste kast.

De woonark ligt uitstekend afgemeerd, de liglaatsvergunning wordt voor onbepaalde tijd afgegeven en is overdraagbaar Er word momentheel  geen liggeld geheven, dit kan in de toekomst veranderen.

De oevertuin (ca. 120 m2) is deels op het dijktalud, omheind en fraai aangelegd met stenen terrassen , er is een mooie houten schuur aanwezig van  3.90 x 2.40 m. Er zijn -2- P-plaatsen op de dijk.

Kortom een heerlijk waterwoning op een aantrekkelijke locatie!

Geen overdrachtbelasting verschuldigd.

EXTRA INFORMATIE

  • Tuin/schuur: 120 m2
  • Liggeld: nihil
Naar Boven

LOCATIE EN ROUTE

image

UW MAKELAAR

  • Harald Falkeisen
  • 06 - 55 71 21 42

AAN- EN VERKOOP ZONDER RISICO

Kies voor zekerheid, kies voor een gecertificeerd makelaar en taxateur

Lees meer >>