020-4700 800
Nieuw
imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

WOONARK TE KOOP Muidertrekvaart 9 1398PP Muiden

Vraagprijs €639.000 v.o.n.
  • Casco: Beton
  • Afmeting: 18.04x6.04 m
  • Bouwjaar: 1998
  • Aantal kamers: 8
  • Woonoppervlakte: 206 m2

Deze oerdegelijke woonark genaamd *˜FJELLKRO* werd in 1998 gebouwd bij SPRUYT Arkenbouw te Heerenveen en bevat twee volledige woonlagen!

De afmetingen van de woonark zijn 18.04 x 6.04 m en de twee verdiepingen samen bieden 206,5 vierkante meters netto woonoppervlak! De indeling is zo gekozen dat het mogelijk is om gelijkvloers te wonen op de bovenverdieping; daar zijn een entreehal met separaat toilet en trap naar beneden,  een ruime, lichte woonkamer, een royale woonkeuken, een kleine slaap- of werkkamer, een grote slaapkamer met ruime vaste kasten en een fraaie badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet. De benedenverdieping biedt twee grote slaapkamers, twee technische ruimtes, een werkplaatsje/berging, een ruime hal en een speel/televisiekamer. Uiteraard is het mogelijk om de indeling eventueel te wijzigen, de originele bouwtekeningen zijn aanwezig. De huidige indeling is bijzonder geschikt voor  kantoor of praktijk aan huis, semi-zelfstandige medebewoning, etc.

De buitenwanden van de ark zijn bekleed met geschilderd Western red-ceder rabatdelen, de ramen en kozijnen zijn van hardhout en voorzien van isolerende beglazing, de staat van onderhoud is uitstekend! Op dak liggen 15 zonnepanelen die ook teregleveren aan het net. De ark wordt verwarmd op aardgas dmv. een REMEHA HR combi-CV uit 2014.

De vetrekken op de verdieping zijn mooi licht door de vele ramen en de schuifpui aan de waterzijde van de woonkamer. In de ruime woonkeuken is een L-keukenblok met 2 spoelbakken, 4-pits kooktoestel, wasemkap, ingebouwde koel-vrieskast, oven, vaatwasser en een ruime kast waarin de wasmachine een wasdroger.  Vanuit de woonkamer is de badkamer en de kleine slaap/werkkamer bereikbaar.

De grote tuin is geheel omheind en voorzien van een afsluitbare toegangsdeur. De tuin is enkele jaren geleden flink opgehoogd en keurig onderhouden met grasveld en fruitbomen. Er is een tuinhuisje van 6.00 x 3.00 meter als tuinberging en fietsenstalling en een garage-schuur met grote openslaande deuren van ca. 7.00 x 4.50 m. Op eigen erf zijn twee parkeerplaatsen beschikbaar en verder voldoende parkeerplakken langs de weg.

De Muidertrekvaart verbindt het Amsterdam-Rijnkanaal met de Vecht, de ark ligt aan het begin ter hoogte van de MAXIS, door de aanwezigheid van bosschages en begroeiing zie je hier niets van. Er bestaat de mogelijkheid om een pleziervaartuig langszijde af te meren, de vaarmogelijkheden zijn eindeloos. Ontsluiting via IJburg of de Uyllanderbrug richting Diemen en Amsterdam Zuid-Oost maar uiteraard ook via de A1 richting Ring A10 of het Gooi/Amersfoort is uitstekend.

De ligplaats is van het Rijk en wordt gehuurd via het Rijks Vastgoed Bedrijf, de  jaarhuur bedraagt ca. € 2.000,-- De woonark beschikt over zelfstandige nutsaansluitingen.

Resumerend: een heerlijke en ruime waterwoning op een prachtige locatie met grote tuin en bijgebouwen onder de rook van Amsterdam!

EXTRA INFORMATIE

  • Tuin/schuur: 538 m2
  • Liggeld: € 2005,00 per jaar
Naar Boven

LOCATIE EN ROUTE

image

UW MAKELAAR

  • Harald Falkeisen
  • 06 - 55 71 21 42

AAN- EN VERKOOP ZONDER RISICO

Kies voor zekerheid, kies voor een gecertificeerd makelaar en taxateur

Lees meer >>