020-4700 800
Verkocht
imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

WOONARK TE KOOP Lijnbaansgracht 21 1015GN Amsterdam

Verkocht
  • Casco: Beton
  • Afmeting: 12.60 x 4.00 m
  • Bouwjaar: onbeke
  • Aantal kamers: 2
  • Woonoppervlakte: 46,5 m2

Leuk woonarkje met ligplaats in de Jordaan aan de Lijnbaansgracht 21, woonoppervlak 46,5 m2, op betonnen casco.

De woonark *PRODUKT-X* genaamd, heeft een betonnen casco van ca. 10.40 x 4.00 m en is aan beide kopzijden een stukje overgebouwd. De opbouwmaten zijn 12.60 x 4.00 m en is medio negentiger jaren nieuw geplaatst maar is wel weer toe aan wat liefde en aandacht. De buitenwanden vertonen enkele matige plekken en de raampartij in de linker kopgevel is aan vernieuwing toe. Deze werken zullen in de komende tijd aangepakt moeten worden maar daar is het bepalen van de vraagprijs ook rekening mee gehouden! Het interieur is netjes en uitstekend bewoonbaar, de huidige eigenaar heeft in de woonkamer enkele grote muziekinstrumenten staan, daardoor staat het een beetje vol maar de woonkamer met moderne open keuken is ruim, de gang met entree ook en datzelfde geldt voor badkamer met ligbad/douche, wastafelmeubel en toilet en de slaapkamer. In het dak zijn twee dakramen opgenomen waardoor het interieur mooi licht is, de dakbedekking is begin 2024 vernieuwd en is lekvrij. De woonark wordt centraal verwarmd dmv. een HR CV-combiketel, de gehele CV-aanleg dateert van 2020.

De locatie ligt midden in een rustig deel van de Jordaan tussen de Palmgracht en de Palmstraat, op de ligplaats zijn zelfstandige aansluitingen op water, elektra, aardgas, riool, telefoon en kabel aanwezig.

De ligplaatsvergunning wordt voor onbepaalde tijd afgegeven en is overdraagbaar, het liggeld bedraagt ca.            € 650,-- per jaar. Er is geen  overdrachtsbelasting verschuldigd en oplevering op korte termijn is mogelijk.

EXTRA INFORMATIE

  • Liggeld: ca. € 650,-
Naar Boven

LOCATIE EN ROUTE

image

UW MAKELAAR

  • Harald Falkeisen
  • 06 - 55 71 21 42

AAN- EN VERKOOP ZONDER RISICO

Kies voor zekerheid, kies voor een gecertificeerd makelaar en taxateur

Lees meer >>