020-4700 800
imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

WOONARK TE KOOP Kortenhoefsedijk 197 C 1241NB Kortenhoef

Vraagprijs €485.000 v.o.n.
  • Casco: Beton
  • Afmeting: 17.00 x 5.20 m
  • Bouwjaar: 2001
  • Aantal kamers: 3
  • Woonoppervlakte: 76,5 m2

In het plassengebied rond Kortenhoef, ligt op een van de mooiste plekjes het luxe woonarkenpark DE KRAKEELAKKER, gelegen aan de Kortenhoefsedijk 197C, waar wij een gerenoveerde woonark aanbieden met een eigen water/grondkavel.

De woonark is gebouwd bij scheepswerf De Blauwe Wimpel in 2001 en heeft de afmetingen 17.00 x 5.20 m, de woonark is recentelijk volledig gerenoveerd en van een geheel nieuw interieur voorzien. De woning is voorzien van een woonkamer met een nieuwe , moderne L-keuken vv. kunststof blad, 4-pits inductie kookplaat, wasemkap, ingebouwde koel-vriescombi en opstelplaats vv. aansluitingen voor een vaatwasser. De woonkamer heeft op de buitenhoek een schuine wand met stolpdeuren naar een  hoekbalkon en een schuifpui naar de tuin.  Er is een ruime hal/gang met entree, een separaat toilet en een moderne, geheel betegelde badkamer met grote inloopdouche, WC en dubbel wastafelmeubel. Er zijn twee slaapkamers en een flinke inpandige berging met opstelplaats voor de wasmachine. De buitengevels zijn van onderhoudsvrij Werzalit, alle ramen en kozijnen zijn vv. isolerende beglazing en het puntdak is vv. bitumineuze dakbedekking met groene leislag. Er is een omheinde tuin met borders en tegelterras waarin een vrijwel nieuwe schuur. Op eigen kavel is -1- parkeerplaats, de mogelijkheid bestaat om een tweede P-plaats bij te huren. Naast de woonark mag een sloep of bijboot worden afgemeerd, er een open uitvaart naar het Loosdrechtse plassengebied en de Vecht.

Het arkenpark biedt plaats aan 18 woonarken, iedere ark heeft zijn eigen grond/waterkavel in de vorm van een appartementsrecht dat kadastraal op naam van de eigenaar wordt gesteld. Er is een VVE die zorg draagt voor het onderhoud van de gemeenschappelijke ruimte en voorzieningen, de jaarlijkse VVE-bijdrage bedraagt € 640,--. Er is verder geen liggeld of erfpacht of dergelijke verschuldigd, de notariële overdrachtskosten en de overdrachtsbelasting zijn voor rekening van de verkoper.

Het arkenpark is rustig en keurig onderhouden, het is echt wat de Amerikanen een “gated community”  noemen.

Kortenhoef heeft goede verbindingen met Hilversum, Amsterdam, Utrecht, Amersfoort, Almere en Schiphol. Een ideale plek om te wonen in het groen, maar toch in de randstad met alle bedrijvigheid.

Deze  woonark is goed met hypotheek tot max. 90% van de koopsom te financieren.

EXTRA INFORMATIE

  • Tuin/schuur: ja
  • Liggeld: geen
Naar Boven

LOCATIE EN ROUTE

image

UW MAKELAAR

  • Harald Falkeisen
  • 06 - 55 71 21 42

AAN- EN VERKOOP ZONDER RISICO

Kies voor zekerheid, kies voor een gecertificeerd makelaar en taxateur

Lees meer >>