020-4700 800
Verkocht
imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

WOONARK TE KOOP Dorpsstraat 393 C 1531HK Wormer

Verkocht
  • Casco: Beton
  • Afmeting: 17.10 x 3.80 m
  • Bouwjaar: 1964
  • Aantal kamers: 4
  • Woonoppervlakte: 65 m2

Op een heel fijn plekje in Noord-Hollands “waterland” ligt een eenvoudige woonark genaamd *RI-ED* thans na bijna 60 jaar te koop!

In 1964 liet de huidige eigenaar deze woonark bouwen  bij de Fa. Wijkstra in Wormer waarna de ark haar hele leven in Wormer heeft gelegen op een heel mooi plekje aan de Dorpsstraat 393-C.  Een groene oase achter de huizen aan de Dorpsstraat waar een achttal woonarken rond een soort brink liggen afgemeerd met uitzicht op het Noord-Hollandse polderland. De ark heeft een tuin van ca. 115 m2 op eigen grond met schuur van 14 m2. Verder een aanlegplaats voor een bijbootje waarmee je als je de sloot uitvaart op Het Zwet komt en via een sluisje op de Zaan kunt komen. De woonark meet uitwendig ca. 17.10 x 3.80 m en biedt ca. 65 m2 woonruimte. Het interieur is gedateerd afgewerkt maar verkeert in bewoonklare staat, een handig iemand kan de woning zonder al te grote investeringen opknappen en naar zijn wensen wijzigen. Overigens mag er op de ligplaats eventueel een nieuwe ark worden afgemeerd met twee verdiepingen. Aan de buitenzijde is de woonark recent geschilderd en verkeert hij een goede staat. De arken hebben een bescheiden, gezamenlijke parkeerplaats vanwaar het slechts enkele meters lopen is naar de woning. Het is een heerlijke locatie in het groene polderlandschap met fraai uitzicht en veel rust terwijl de dorpskern met winkels vlakbij is.  Amsterdam ligt op ca. 30 minuten reisafstand.

Er zijn zelfstandige aansluitingen op water, elektra, aardgas, riool en internet.

De jaarlijkse lasten voor OZB en RZB bedragen ca. € 450,--  en verder alleen de gebruikelijke gemeentelijke lasten voor afvalverwerking en rioolbelasting.

Over de waarde van de grondkavel is overdrachtsbelasting verschuldigd.

De woonark kan tot max. 90 procent met hypotheek worden gefinancierd.

Aanvaarding op korte termijn is mogelijk!

EXTRA INFORMATIE

  • Tuin/schuur: 115 m2 eigendom
  • Liggeld: nihil
Naar Boven

LOCATIE EN ROUTE

image

UW MAKELAAR

  • Harald Falkeisen
  • 06 - 55 71 21 42

AAN- EN VERKOOP ZONDER RISICO

Kies voor zekerheid, kies voor een gecertificeerd makelaar en taxateur

Lees meer >>