020-4700 800
Verkocht
imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

WATERWONING TE KOOP Zijkanaal F West 4 1165MZ Halfweg

Verkocht
  • Casco: Beton
  • Afmeting: 11.20 x 5.60 m
  • Bouwjaar: 2008
  • Aantal kamers: 3
  • Woonoppervlakte: 90 m2

In 2008 geheel nieuw opgebouwde watervila met Blauwe Wimpel casco, afm. 11.20 x 5.60 m, geheel voorzien van etage. Het strakke, moderne design is bijzonder fraai, buitenwanden van red-ceder lamellen en enorme aluminium glaspartijen met aan de waterzijde een glasgevel van de BG-vloer tot aan het dak waardoor het uitzicht over het brede water in een woord fenomenaal is! De ramen zijn voorzien van elektrisch bedienbare screens.

Ook het interieur is strak en modern met hele fraaie design-elementen zoals de stalen trap naar de verdieping, de open keuken, houtkachel etc. Beneden is de hele begane grond bestemd als living met open keuken, schuifpui naar het grote waterterras, royale hal met entrée en afgescheiden gastentoilet. Boven zijn -2- slaapkamers via een bijzondere overloop bereikbaar en is een ruime badkamer en technische ruimte met opstelling wasmachine en droger. Rondom de woning zijn brede hardhouten terrassen aanwezig.

De tuin, 376m2 eigen grond, is fraai aangelegd met o.a. een ruim gazon met swingbomen, breed tuinpad, pergola met antraciet-tegelterras, schaduwdoek, fraaie buitenkeuken met ingebouwde “The Basterd“ kamado (japanse oven/grill). De tuin is geheel omheind met hardhouten schuttingen en voorzien van afsluitbare poort, verder zijn er een ruime garage (6x4 m) met kanteldeur, atelier (3 x 2.10 m), overdekte loungehoek met grote bank, 5 P-plaatsen op eigen terrein. De opstallen en het terras zijn onderheid!

Alle nutsaansluitingen zijn aanwezig incl. riolering. De woning is geheel vv. aardgasgestookte CV. De jaarlijkse vaste lasten bedragen: liggeld € 31,33/jaar, OZB € 132,66 em RZB € 223,00 per jaar.

NB. NS-station Halfweg op 3 min. loopafstand, 8x per uur een trein naar Amsterdam of Haarlem, in 5 minuten naar Station Sloterdijk!

EXTRA INFORMATIE

  • Tuin/schuur: ca.375m2
  • Liggeld: 31,--/jaar
Naar Boven

LOCATIE EN ROUTE

image

UW MAKELAAR

  • Harald Falkeisen
  • 06 - 55 71 21 42

AAN- EN VERKOOP ZONDER RISICO

Kies voor zekerheid, kies voor een gecertificeerd makelaar en taxateur

Lees meer >>