020-4700 800
Verkocht
imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

WATERWONING TE KOOP Ringvaartdijk 78 1066dj Amsterdam

Verkocht
  • Casco: Beton
  • Afmeting: 18 x 6 m
  • Bouwjaar: 2004
  • Aantal kamers: 6
  • Woonoppervlakte: 196 m2

Reusachtige waterwoning met bijna 200 m2 oppervlakte,n  45 m2 bijgebouwen  en grote tuin op hele fijne ligplaats in eigen waterkavel in de Ringvaart bij Sloten!

Wie veel ruimte zoekt en in Amsterdam wil wonen vindt hier zijn/haar Walhalla! Deze ark, met de afmetingen 18.00 x 6.00 m en grotendeels voorzien van twee woonlagen, werd in 2004 gebouwd bij EMK.  De houtskelet opbouw is bekleed met red ceder delen, de ramen en kozijnen zijn van hardhout en uiteraard vv. isolerende beglazing. De woning is goed geïsoleerd en wordt centraal verwarmd (CV-ketel REMEHA 2019).  De  zonnige oevertuin is geheel omheind en meet ca. 25.00 x 10.00 m, er staat een fraai tuinhuis is met groot afdak en een garage, het is ideaal voor bijv. werken aan huis. Op de ligplaats zijn zelfstandige nutsaansluitingen aanwezig t.w. aardgas, water, elektra,  riool en telefoon/kabel.  Er zijn zeker 4 eigen P-plaatsen aanwezig. Naast de ark bevindt zich een elektrische botenlift geschikt voor boten tot ca. 8 m. Ideaal! na een boottocht vaar je je sloep boven de lift en met de afstandbediening wordt hij rustig het water uitgetild. Geen aangroei en minder onderhoudskosten aan je sloep!

INDELING: Living  ca. 28 m2 met openslaande deuren aan de water- en de tuinzijde, heel hoge ruimte met  trap naar woonkeuken 34 m2 met open haard, L-keukenblok met hardstenen blad, 5-pits gaskookplaat, wasemkap, vaatwasser, combi-oven, USA-koelkast, stolpdeuren aan de waterzijde. Separaat toilet met bidet. Slaapkamer  4.00 x 6.00  m met vaste kasten, ligbad  met whirlpool en aangrenzende  badkamer met 2 waskommen op onderkast en grote inloopdouche.  Hal met entrée en  trap naar beneden.

Beneden: Twee kinderslaapkamers, berging/technische ruimte, 2e badkamer met stoomdouche, WC en twee wastafels, 2e berging en werk/speelkamer van 9.00 x 3.00 m (mogelijkheid voor 4e en 5e slaapkamers).  Berging ca. 30 m2 in kruipruimte onder woonkamer.

Tuinhuis met eigen entrée aan de straatzijde, toilet en pantry, royaal afdak recentelijk vernieuwd, met ruim en beschut terras. Garage met roldeur.

Enfin; deze waterwoning biedt heel veel potentie, is ideaal voor de combinatie wonen en werken aan huis! Kan een groot gezin huisvesten en ligt an de rand van de stad in een fraai eigen waterkavel. Over de waarde van het waterkavel is 8% overdrachtsbelasting  verschuldigd. Oplevering op korte termijn mogelijk!

EXTRA INFORMATIE

  • Tuin/schuur: 250 m2
  • Liggeld: geen
Naar Boven

LOCATIE EN ROUTE

image

UW MAKELAAR

  • Harald Falkeisen
  • 06 - 55 71 21 42

AAN- EN VERKOOP ZONDER RISICO

Kies voor zekerheid, kies voor een gecertificeerd makelaar en taxateur

Lees meer >>