020-4700 800
imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

WATERWONING TE KOOP Ranonkelkade 4 N 1031XR Amsterdam

Vraagprijs €995.000 v.o.n.
  • Casco: Beton
  • Afmeting: 20.00 x 7.00 m
  • Bouwjaar: 2008
  • Aantal kamers: 3
  • Woonoppervlakte: 130 m2

Op de grens van de moderne woonwijk Overhoeks en de gezellige Van der Pekbuurt ligt aan de Ranonkelkade 4N de waterwoning *Bon Ton*.

Overhoeks, een luxe, moderne, nog in ontwikkeling zijnde woonwijk met de Adam-toren en het EYE Film Museum als bekendste gebouwen aan de ene zijde van het water en de vooroorlogse Van der Pekbuurt, een voormalige arbeiderswijk die thans geheel is gerenoveerd en waar drie dagen per week een gezellige en bruisende markt is aan de andere zijde van het Buiksloterkanaal, vormen het decor voor de moderne waterwoning de *BON TON*. De Tolhuispont naar het Centraal Station is op slechts enkele minuten lopen dus wonen in Noord met het Centrum van Amsterdam binnen een kwartiertje bereikbaar!

De *BON TON* is een moderne, gelijkvloerse waterwoning gebouwd bij scheepswerf De Blauwe Wimpel in 2008 met de afmetingen 20.00 x 7.00 meter. Het woonoppervlak is ca. 130 m2, de woning is goed geisoleerd en heeft een energielabel A, er liggen 12 zonnepanelen op het getoogde dak. Onder de gehele woning is een droge kelder aanwezig met een kruiphoogte van ca. 150 cm. Aan de waterzijde is een klein inpandig hoekterras en er zijn twee drijvende, betonnen terrassen aanwezig. Uiteraard is het mogelijk om een sloepje of grachtenboot langszij af te meren, er is een open uitvaart naar het IJ.

De woning heeft een ruime L-living met open MIELE-keuken, houtkachel en een schuifpui naar het inpandige balkon, een brede gang met bureau-nis, master-bedroom met aangrenzende badkamer, een entreehal, een ruime technische kast met groot toegangsluik naar de kelderberging, een gastenverblijf met open keuken en eigen badkamer. Plafonds met de fraai getoogde dakspanten in zicht, ceramische tegelvloer en laminaat in het gastenverblijf met vloerverwarming als hoofdverwarming. Op een fundering boven water is een degelijke berging van ruim 9 m2 geplaatst, een brede hardhouten brug verbindt de woning met de wal.

Amsterdam Noord is nog volop in ontwikkeling, in de nabij toekomst komt er waarschijnlijk een kabelbaan over het IJ om Noord met het Centrum te verbinden, kortom Noord heeft de toekomst!

Wie wordt de toekomstige bewoner van deze ruime waterwoning met ligplaats in Noord maar op minder dan een kwartier van het hart van Amsterdam?

Geen overdrachtsbelasting!! Oplevering op korte termijn mogelijk.

EXTRA INFORMATIE

  • Liggeld: € 1540/jaar
Naar Boven

LOCATIE EN ROUTE

image

UW MAKELAAR

  • Harald Falkeisen
  • 06 - 55 71 21 42

AAN- EN VERKOOP ZONDER RISICO

Kies voor zekerheid, kies voor een gecertificeerd makelaar en taxateur

Lees meer >>