020-4700 800
Verkocht
imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

WATERWONING TE KOOP Lage Klompweg 877 1383PP Weesp

Verkocht
  • Casco: Beton
  • Afmeting: 18.00 x 6.25 m
  • Bouwjaar: 2016
  • Aantal kamers: 8
  • Woonoppervlakte: 163 m2

Op de grens van Weesp en Nigtevecht, ligt aan de Lage Klompweg 877, op een hele mooie ligplaats in de Vecht, deze bijzonder duurzaam en onder architectuur gebouwde waterwoning die netto 163 m2 woonoppervlak biedt!

De basis voor de woning wordt gevormd door een robuust betoncasco waarop een bijzondere houtskelet-woning met héél hoge isolatiewaarden. De buitenwanden zijn bekleed met ventilerend aangebracht Douglas hout, de ramen en kozijnen zijn voorzien van HR++ isolatieglas en de pui van het balkon aan de waterzijde zelfs van triple glas!  Het dak is voorzien van witte, kunststof dakbedekking waardoor het ’s-zomers koeler blijft. Het ‘state of the art’ verwarmingssysteem is hybride; deels zorgen drie heatpipes op dak voor verwarming van 700 L water in twee buffervaten, in de winter verwarmd de hout-CV kachel dit water voor en als back-up is er een aardgasgestookte CV-ketel.  De 35 daglicht zonnepanelen (gemiddelde jaarproductie 4.000 Kwh) leveren meer stroom dan er wordt gebruikt, waardoor de energielasten van deze woning bijzonder laag tot zelfs negatief zijn!

Het interieur is zoveel mogelijk van natuurlijke materialen gemaakt, zo zijn alle wanden, deuren, dakbeschot en de  verdiepingsvloer gemaakt van kruislaags-verlijmd massief hout. Zijn de binnenwanden afgewerkt met leemstuc en boven voorzien van wandverwarming wat ook wel knuffelmuren worden genoemd. Door de grote ramen is de woning zowel boven als beneden mooi licht en doet het interieur warm en prettig aan door de toepassing van het vele hout.
Beneden zijn drie gelijkwaardige slaapkamers, een badkamer,  een separaat toilet, een centrale “open” ruimte, en een wasruimte van waaruit de grote berging/ technische ruimte bereikbaar is. Op de verdieping is de entreehal met vide, gastentoilet, woonkamer met terras aan het water, een royale woonkeuken, een door taatsdeuren afgescheiden werkkamer, en een slaapkamer met ‘en suite’ badkamer voorzien van ligbad, inloopdouche en twee waskommen op  een kast.

De woning is rondom voorzien van brede loopranden en een royaal, overdekt waterterras.  De omheinde en beschutte bloementuin van ca. 185 m2 biedt ook plaats aan een mooi tuinhuisje met serre, een fietsenberging en een houtopslag. Tot slot zijn er twee P-plaatsen voor de deur.

Deze bijzondere woning is niet gemakkelijk in woorden te “vangen”, gelukkig hebben we ook de foto’s en de makelaar leidt u graag persoonlijk rond en verteld u de details van deze fijne waterwoning.

EXTRA INFORMATIE

  • Tuin/schuur: ca. 185 m2
  • Liggeld: € 2,182,-- per jaar
Naar Boven

LOCATIE EN ROUTE

image

UW MAKELAAR

  • Harald Falkeisen
  • 06 - 55 71 21 42

AAN- EN VERKOOP ZONDER RISICO

Kies voor zekerheid, kies voor een gecertificeerd makelaar en taxateur

Lees meer >>