020-4700 800
Verkocht
imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

WATERWONING TE KOOP Distelkade 11 N 1031XP Amsterdam

Verkocht
  • Casco: Beton
  • Afmeting: 20.00 x 7.00 m
  • Bouwjaar: 2003
  • Aantal kamers: 2
  • Woonoppervlakte: 125,9 m2

Onder architectuur gebouwde drijvende bungalow in een “oase van rust in bruisend Noord”!

Deze in 2003 gebouwde, gelijkvloerse waterwoning meet 20.00 x 7.00 m en heeft een netto woonoppervlak van 125,9 m2.  De woning is onderhoudsvriendelijk gebouwd,  de  gefelsde zinken buitenwanden, aluminium ramen/ kozijnen,  het sedum dak met royaal dakterrras  geven de woning een zéér  eigentijdse uitstraling. Het interieur zit boordevol bijzondere design-details. De hardstenen vloeren met vloerverwarming, fraaie wanden met (boeken)kasten,  goed geoutilleerde, open keuken, veel bergruimte, alles bijzonder hoogwaardig afgewerkt, geven deze unieke waterwoning een heel eigen karakter. De indeling is specifiek gericht op bewoning door twee personen, er is maar één grote slaapkamer die bovendien dmv. voorzetramen geluiddicht is gemaakt waardoor  een ongestoorde nachtrust verzekerd is.

Tussen de groene wallenkant met ruime, omheinde tuin  en vele bomen, struiken en vaste planten is een enorme hardhouten steiger  (ca. 23.00 x 6.00 m) aangebracht met aanlegplaats voor een bijboot van max. 10.00 m lang en waarop een houten schuur van ca. 3.00 x 3.00 m. De beschutte steiger biedt bijzonder veel privacy en geeft je het gevoel dat je “buiten de stad“ bent. Aan de waterzijde is over de hele lengte van 20 m een houten waterterras aangebracht van ca. 2.50 m diep, van waaraf je kunt genieten van een vrij uitzicht; kijk je naar rechts dan lijkt het alsof je je in een Bretons havenplaatsje bevindt, rechtuit ligt de nieuwe off-grid waterwoonwijk Schoon Schip en een fraai vuurtorenschip. Het zicht over het brede Johan van Hasseltkanaal is spectaculair te noemen in het bijzonder de vaak  adembenemende zonsondergangen.  Aan de linker zijde ligt een groot drijvend terras.

INDELING:
Inpandig portiek met fraaie entreedeur, hal met garderobe , ruime living met houtkachel, verhoogd zitje met wateruitzicht, vaste kast en bibliotheek. Ruime leefkeuken met verrijdbaar aanrechtdeel, apothekerskasten, technische kast met wasmachineopstelling. Separaat toilet. Ruime badkamer met ligbad en inloopdouche. Grote slaapkamer met vaste kastenwand.

Dit is zonder overdrijving een uniek geheel, de perfecte locatie voor wie van ruimte en rust houdt en dat op slechts enkele minute van het centrum van Amsterdam.

Geen overdrachtsbelasting wegens roerende zaak!  Op korte termijn te aanvaarden.

EXTRA INFORMATIE

  • Tuin/schuur: ja
  • Liggeld: €1820
Naar Boven

LOCATIE EN ROUTE

image

UW MAKELAAR

  • Harald Falkeisen
  • 06 - 55 71 21 42

AAN- EN VERKOOP ZONDER RISICO

Kies voor zekerheid, kies voor een gecertificeerd makelaar en taxateur

Lees meer >>