020-4700 800
Verkocht onder voorbehoud
imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

WATERVILLA TE KOOP Jaagpad 35 2034JM Haarlem

Vraagprijs €729.000 v.o.n.
  • Casco: Beton
  • Afmeting: 15.50 x 5.30 m
  • Bouwjaar: 2003
  • Aantal kamers: 5
  • Woonoppervlakte: 143 m2

Op een van de mooiste plekken aan het Zuider Buiten  Spaarne, aan het Jaagpad 35 in Haarlem ligt de watervilla “De Ceder”  te koop, het wijdse uitzicht is fantastisch!

ABC-watervilla, gebouwd in 2003 met de afmetingen 15.50 x 5.30 m met twee volledige woonlagen en een netto woonoppervlak van 143 m2!  De gehele bovenverdieping wordt gebruikt als de woonkamer met half inpandig terras aan de waterzijde, open entreehal met garderobekast en trap naar beneden, gezellige woonkeuken met modern keukenblok vv. BORETTI fornuis met 2 ovens en afzuigkap, ingebouwde koelkast en vaatwasser.  De gehele bovenverdieping is vv. diagonaal gelegde, massief eiken vloer. De uitzichten zijn fenomenaal te noemen, zover het menselijk oog reikt ziet je het prachtige Spaarne met aan de overzijde weilanden en bomen en natuurlijk oerhollandse luchten. BENEDEN:  een lange gang, 3 kinderslaapkamers, een  ruime, geheel betegelde badkamer met vloerverwarming, ligbad, separate douche, dubbel wastafelmeubel en WC,  een technische ruimte wi. NEFIT CV-ketel (2012), groepenkast en opstelplaats voor de wasmachine, de master-bedroom van ruim 16 m2.

Ca 200 m2 zonnige oevertuin met fraai tuinhuis wi. vloerverwarming , alles keurig aangelegd en uitstekend onderhouden. De tuin is omheind en beschut. er zijn diverse zitjes, het is er heerlijk toeven! Langs de tuin loopt het Jaagpad , een doorgaand wandelpad, via dit pad ligt de parkeerplaats  op enkele honderden meters. Aan de waterzijde is, half inpandig , een heerlijk terras op het zuidwesten, dus de avondzon totdat hij ondergaat! Er is volop de mogelijkheid tot het afmeren van een plezierjacht, de vaarverbindingen zijn legio.

De jaarlijkse kosten voor liggeld en tuinhuur bedragen ca. € 1800,--. Er is geen overdrachtsbelasting verschuldigd.

Kortom: een unieke kans om een droomplek te verwerven!

EXTRA INFORMATIE

  • Tuin/schuur: 200 m2
  • Liggeld: 1800
Naar Boven

LOCATIE EN ROUTE

image

UW MAKELAAR

  • Harald Falkeisen
  • 06 - 55 71 21 42

AAN- EN VERKOOP ZONDER RISICO

Kies voor zekerheid, kies voor een gecertificeerd makelaar en taxateur

Lees meer >>