020-4700 800
imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

VAREND WOONSCHIP TE KOOP Geen Ligplaats

Vraagprijs €77.500 k.k.
  • Casco: Staal
  • Afmeting: 18.60 x 3.60 m
  • Bouwjaar: 1911
  • Aantal kamers: 3
  • Woonoppervlakte: m2

Varend woonscheepje *WITTE WALVIS* , opgebouwd tjalkje 18.60 x 3.60 m, gebouwd in 1911 te Nordhorn.

Het tjalkjacht is voorzien van een bijzonder fraai teakhouten interieur, hier zijn vakmensen aan het werk geweest! De stalen opbouw bevat grote ramen met isoglas en patrijspoorten. Er is overal voldoende stahoogte behalve onder het voordek. Entrée via de grote open kuip met vaste rondzit en tafel, de kuip kan geheel worden afgesloten dmv. een dektent, deze verkeert in redelijke staat. Onder de fraaie teakhouten vloer is de motorruimte via  twee grote luiken bereikbaar.  Hier treffen we o.a. een hydrofoor, dieselkachel, onderhoudsvrije accu’s, generator, etc. De techniek is goed verzorgd. In de kuip is ook de stuurstand met instrumenten paneel.

INTERIEUR:
Ruime salon met vaste banken met kussens en grote tafel, diverse kastjes en open verbinding met de iets lager gelegen keuken. U-keukenblok met  spoelbak, kooktoestel, oven, koelkast,  veel kastruimte, kast wi. wasmachine. Gang met vaste kasten, hut met  vast bed, badkamer met WC, douche en wasbak, grote inloopkast met veel bergruimte en ventilatie, 2-p hut onder voordek (geen stahoogte).
Dit sfeervolle platbodemjacht is uistekend geschikt  als familie-vakantieschip en geheel uitgerust voor een langer verblijf aan boord.  Het vaargebied is schier eindeloos vanwege de geringe diepgang. Het scheepje is een lust voor het oog en zeer compleet uitgerust!

EXTRA INFORMATIE

Naar Boven

LOCATIE EN ROUTE

image

UW MAKELAAR

  • Harald Falkeisen
  • 06 - 55 71 21 42

AAN- EN VERKOOP ZONDER RISICO

Kies voor zekerheid, kies voor een gecertificeerd makelaar en taxateur

Lees meer >>