020-4700 800
Verkocht
imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

WOONSCHIP TE KOOP Geen Ligplaats

Verkocht
  • Casco: Staal
  • Afmeting: 23.77 x 4.69 m
  • Bouwjaar: 1904
  • Aantal kamers: 3
  • Woonoppervlakte: 97 m2

Woontjalk  *DE WATERMAN* met hele mooie ligplaats aan de Oude Schans 44Z recentelijk voorzienvan een geheel nieuw, fraai licht interieur.

Mooi gelijnde TJALK, gebouwd in 1904 te Stadskanaal, met de afmetingen 23.77 x 4.69 m,  in 2012 geheel (profesioneel) nieuw ingetimmerd, met een heerlijk licht, strak interieur, in een uitstekende staat van onderhoud, thans, na bijna 30 jaar eigendom van verkoper te zijn geweest, te koop!
Door de hele woning ligt een mooie eiken vloer, wanden en plafonds van strak plaatmateriaal, ingebouwde  dimbare LED-verlichting,  grote dakramen en patrijspoorten vv. isolatieglas.  Veel kastruimte onder de gangboorden en berging onder de verhoogde vloer in de roef.

INDELING:
Grote slaaap/werkkamer in voorschip met royaal tweepersoons bed onder voordek,  veel vaste kasten en brede doorgang naar woonkamer.  Ruime badkamer met tegelvloer, wastafel im houten blad waaronder opstellimg wasmachine en wasdroger,  vrijhangend toilet, grote inloopdouche. Ruime living met vaste boekenkasten  in open verbinding met de keuken in de roef, moderne keuken  met witte fronten,  ingebouwde apparatuur, elektrisch kooktoestel, wasemkap, oven,  koelkast, vriezer en vaatwasser.  trap met hardhouten entreedeurtjes en luik.  De trap is wegneembaar om toegang tot het ingetimmerde achteronder te verkrijgen  thsn in gebruik als opslag/berging maar biedt mogelijkheden voor exra slaapkamer. Totaal  netto woonoppervlak is 97 m2, goed geisoleerd, centraal verwarmd.

Het woonschip is in 2016 voor onderhoud naar een werf geweest, een keuringsrapport is aanwezig. Verkoper garandeert dat het ondertercasco aan de eisen van verzekeraar voldoet, een keuring is uiteraard toegestaan.

Bijzonder fraai verbouwd woonschip, in uitstekende staat van onderhoud, op aantrekkelijke locatie in het centrum van Amsterdam nabij Waterlooplein en Nieuwmarkt!

Geen overdrachtsbelasting verschuldigd! Oplevering op korte termijn mogelijk!

EXTRA INFORMATIE

  • Liggeld: 1200
Naar Boven

LOCATIE EN ROUTE

image

UW MAKELAAR

  • Harald Falkeisen
  • 06 - 55 71 21 42

AAN- EN VERKOOP ZONDER RISICO

Kies voor zekerheid, kies voor een gecertificeerd makelaar en taxateur

Lees meer >>