020-4700 800
imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

WOONSCHIP TE KOOP Geen Ligplaats

Vraagprijs €249.000 k.k.
  • Casco: Staal
  • Afmeting: 25.36 x 4.58 m m
  • Bouwjaar: 1921
  • Aantal kamers: 5
  • Woonoppervlakte: 100 m2

Te koop ZONDER LIGPLAATS, fraai klipperschip genaamd *ZUIDERZEE* met de afmetingen 25,36 x 4,58 m, bij uitstek geschikt voor het Sluishuis-project!

Deze robuuste tweemast klipper werd gebouwd in 1921 te Boom Belgie,  het  woonschip heeft een bijzondere , stoere uitstraling en verkeert in uitstekende staat van onderhoud. De *ZUIDERZEE* ligt thans als stationair woonschip  aan de Cas Oorthuyskade op IJburg en is daar een markant boegbeeld. Het schip is uitstekend bewoonbaar en heeft een fraai, scheeps interieur. Het is in 2020 voor onderhoud naar de werf geweest, een keuringsrapport is aanwezig. De huidige eigenaren willen na twintig jaar iets anders, vandaar dat  de Zuiderzee thans te koop wordt aangeboden, een buitenkans   om eigenaar te worden van deze klassieke schoonheid. Het ruime dek is goed toegankelijk en biedt aan vele mensen voldoende ruimte!

INDELING:
Fraaie salonroef wi. entreedeur, fraaie, gelakte houten vloer en opbouw waarin grote ramen, rondzit  met tafel,  grote koekoek, waarin plaats voor 12 personen en een fantastisch uitzicht over het water. Doorgang met trapje naar de iets lager gelegen woonkamer met houtkachel en half open keuken. Moderne keuken met ceramisch kooktoestel, koelkast, vaatwasser en mooie hardhouten vloer. Gang langs kleine slaapkamer, badkamer  met wastafel,  ligbad/douche,  WC en opstelling wasmachine.  Master bedroom met vaste kasten, Doorgang naar slaapkamer 3 in de voorpiek.  Technische ruimte met o.a. een 24 Kw dieselkachel die het schip moedeloos verwarmd ook bij extreme vorst. Ca. 100 m2 woonruimte en veel buitenruimte aan dek!

In combinatie met een officiele ligplaats kan dit schip met hypotheek worden belast. De makelaar informeert u graag over de mogelijkheden.

EXTRA INFORMATIE

Naar Boven

LOCATIE EN ROUTE

image

UW MAKELAAR

  • Harald Falkeisen
  • 06 - 55 71 21 42

AAN- EN VERKOOP ZONDER RISICO

Kies voor zekerheid, kies voor een gecertificeerd makelaar en taxateur

Lees meer >>