020-4700 800
Verkocht
imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

WOONSCHIP TE KOOP Verbindingsdam 8 1019BD Amsterdam

Verkocht
  • Casco: Staal
  • Afmeting: 27.00 x 5.00 m
  • Bouwjaar: 1924
  • Aantal kamers: 6
  • Woonoppervlakte: 100 m2

Aan de Verbindingsdam, met wijds uitzicht over de IJhaven, ligt het fraaie woonschip *ONDERNEMING* met een woonoppervlak van ca. 100 m2!

De Luxemotor *Onderneming* (27.00 x 5.00 m) werd in 1924 gebouwd te Raamsdonksveer. Na een lang leven als vrachtvaarder werd zij omgebouwd tot permanent woonschip. De Onderneming is al sinds 1988 van de huidige eigenaar en verkeert in uitstekende staat van onderhoud. Gaandeweg is het schip steeds aangepast aan de eisen van de tijd, thans beschikt het over een zonneboiler van 200 L en zijn er -6- zonnepanelen geplaatst. Het schip verkeert nog grotendeels in authentieke staat en is uitstekend bewoonbaar. Er is volop gelegenheid tot het aanmeren van een pleziervaartuig, omdat het schip ligt afgemeerd aan open vaarwater kan dit ook een zeilboot zijn.

INDELING: Vergroot stuurhuis met vaste bank en tafel en spectaculair uitzicht over de IJhaven, achterroef met woonkamer waarin eevoudig keukenblokje, houtkachel en bedstede. De achterroef is zowel via de stuurhut als “onderlangs“ bereikbaar via een gangetje langs de machinekamer (technische ruimte). In het voormalig laadruim is een badkamer met douche en toilet. Woonkeuken met L-keukenblok, 4-pits kooktoestel, wasemkap, verhoogde vloer. Woonkamer met vaste kasten en houtkachel. Gang naar het voorschip met separaat toilet, 2e badkamer, eenvoudig keukenblok met opstelplaats wasmachine, grote- en kleine slaapkamer. Berging in het vooronder.

Het schip is aangesloten op zelfstandige nuts-voorzieningen, wordt centraal verwarmd dmv. een oliegestookte CV en door twee houtkachels.

EXTRA INFORMATIE

  • Liggeld: 1100
Naar Boven

LOCATIE EN ROUTE

image

UW MAKELAAR

  • Harald Falkeisen
  • 06 - 55 71 21 42

AAN- EN VERKOOP ZONDER RISICO

Kies voor zekerheid, kies voor een gecertificeerd makelaar en taxateur

Lees meer >>