020-4700 800
Nieuw
imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

WOONSCHIP TE KOOP Silodam 464 A 1013AW Amsterdam

Vraagprijs €939.000 v.o.n.
  • Casco: Staal
  • Afmeting: 24.55 x 4.95 m
  • Bouwjaar: 1903-2
  • Aantal kamers: 3
  • Woonoppervlakte: 116 m2

Thans is in de verkoop gekomen het woonschip *BEAUFORT*, een pareltje aan de Silodam met een fantastisch wijds uitzicht over de Oude Houthaven!

De *BEAUFORT* is een voormalige zeetjalk met de afmetingen 24,55 x 4,95 m die enkele jaren geleden is omgebouwd tot een modern en comfortabel woonschip. In het dekhuis/stuurhut is een ruime woonkeuken met openslaande glasdeuren naar het terras.  Het dekhuis heeft aan drie zijden glaswanden waardoor het uitzicht over de Oude Houthaven geweldig is! Vanuit de woonkeuken kom je via een fraaie stalen trap in de living die door de vele ramen en dakramen héél licht is en door de hoogte en het fraaie gebint loftachtig aandoet. In de woonkamer is een houtkachel opgesteld en is de verwarming weggewerkt in strakke omkastingen. De fraaie (geluiddichte) houten wand scheidt een studio in het voorschip, met vast tweepersoons bed, kasten en bergladen, een eigen badkamer en een vaste trap naar de tweede ingang op het voordek. Vanuit de woonkamer loopt er een brede gang, met toegang tot het separate toilet, naar het achterschip. Hier is de royale masterbedroom met veel kast- en bergruimte en doorgang naar de bijzonder mooie badkamer met Portugese tegelvloer en gelakte houten bladen alwaar een ligbad, inloopdouche en wastafel. Vanuit de badkamer is de technische ruimte bereikbaar met opstelling van een gecombineerde wasmachine/wasdroger en zéér onlangs geplaatste, hypermoderne techniek bestaande uit een Triple Solar water-water warmtepomp aangesloten op 6 XL PVT-panelen waar zowel stroom als warmwater mee wordt opgewekt. In combinatie met een buffervat wordt hiermee voldoende elektriciteit en warm water opgewekt waardoor het schip het gehele jaar kan worden verwarmd. Het systeem is pas in november 2023 geïnstalleerd!

Door het hele schip zijn gietvloeren aanwezig, de wand- en plafondafwerking is glad en  strak. In de woonkeuken ligt een hardhouten vloer. Het schip is met gespoten purschuim geisoleerd.

Buiten is het stalen dak voorzien van houten sierlatten waarop het prima toeven is. Er is een groot glazen verhuisluik aanwezig voor grote zaken die niet via de trap passen. De brede gangboorden zijn prima beloopbaar. Op het dak achter het dekhuis is een vaste kast aanwezig en op de met de buren gedeelde terras-steiger van ca. 30 m2 staat een houten kast tbv. houtopslag e.d..

Ligplaatsvergunningen worden afgegeven voor onbepaalde tijd. De jaarlijkse precarioheffing bedraagt € 1708,--.

Het woonschip is in 2020 voor het laatst naar de werf geweest voor groot onderhoud, de verzekeraar (EOC) wil het schip in 2026 opnieuw keuren. Verkopers garanderen dat het onderwatercasco aan de verzekeringseisen voldoet, uiteraard is een keuring toegestaan.

Oplevering in overleg. Uniek woonschip!

EXTRA INFORMATIE

  • Liggeld: € 1708,--
Naar Boven

LOCATIE EN ROUTE

image

UW MAKELAAR

  • Harald Falkeisen
  • 06 - 55 71 21 42

AAN- EN VERKOOP ZONDER RISICO

Kies voor zekerheid, kies voor een gecertificeerd makelaar en taxateur

Lees meer >>