020-4700 800
Verkocht
imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

WOONSCHIP TE KOOP Amstel 53 h 1018ej Amsterdam

Verkocht
  • Casco: Staal
  • Afmeting: 17.40x 4.30 m
  • Bouwjaar: 1922
  • Aantal kamers: 2
  • Woonoppervlakte: 70 m2

Woonschip *PHEDRE* is een pareltje aan de Amstel, met rondom  uitzicht over de Amstel, op de Magere brug en op de mooiste gevels van Amsterdam.

De Phedre, een voormalige dekaak met de afmetingen 17.40 x 4.30 m, gebouwd in 1922, is al bijna  30 jaar van de huidige eigenaar, die vanwege hoge leeftijd met spijt in het hart afscheid moet nemen van deze fantastische woonboot. In   juli 2021 naar de werf geweest voor regulier onderhoud, verkeert het woonschip in goede staat, de houten opbouw kan echter wel weer een verfje gebruiken maar dat mag de nieuwe eigenaar doen.  Aan de waterzijde bevindt zich een aangehangen houten terrasje en de mogelijkheid tot het afmeren van een sloepje.

Het woonschip heeft een sfeervol interieur, het is eenvoudig maar netjes en biedt een royale open ruimte met keuken, slaapgedeelt en zitgedeelte, afgescheiden toilet en separate douche en veel kastruimte. Werkelijk een ideaal appartement voor 1 of 2 personen op een schitterende en unieke locatie. De Phedre ligt als derde schip in een rijtje, aan de buitenzijde, de toegang is goed verzorgd via een degelijke loopbrug. De Amstel-beleving kan niet beter want je ligt er middenin!  Het jaarlijks liggeld bedraagt ca.€ 975,--. De Phedre beschikt over zelfstandige nutsaansluitingen en heeft airconditioning.

Oplevering in overleg op korte termijn mogelijk. Geen overdrachtsbelasting!

EXTRA INFORMATIE

  • Liggeld: 975
Naar Boven

LOCATIE EN ROUTE

image

UW MAKELAAR

  • Harald Falkeisen
  • 06 - 55 71 21 42

AAN- EN VERKOOP ZONDER RISICO

Kies voor zekerheid, kies voor een gecertificeerd makelaar en taxateur

Lees meer >>