020-4700 800
Verkocht
imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

WOONSCHIP TE KOOP Lijnbaansgracht 14 V 1015GN Amsterdam

Verkocht
  • Casco: Staal
  • Afmeting: 18.36 x 3.41 m
  • Bouwjaar: 1903
  • Aantal kamers: 3
  • Woonoppervlakte: 41 m2

Aan de Lijnbaansgracht 14V, in het hart van de Jordaan, ligt dit hele fijne woonscheepje *’t Sloepje* te koop;

*’t Sloepje* is een westlander, gebouwd in Leiderdorp in 1903 met de afmetingen 18.36 x 3.41 m die vroeger werd gebruikt om bijv. landbouwproducten naar de veiling te varen. Het scheepje is later omgebouwd tot woonschip en na een grondige renovatie in 2016-2017 verkeert het in uitstekende staat. De ligplaats in de Lijnbaansgracht ter hoogte van de Palmgracht is in een rustig gedeelte van de Jordaan, het is heerlijk wonen in het hart van de stad. De buitenwanden zijn deels bekleed met Afrikaans hardhout (Fraké) dat zéér duurzaam is. Het woonschip is goed geisoleerd en alle ramen zijn van iso-glas.

De entree is in het stuurhuis waar ook de U-vormige keuken is, die is voorzien van een hardstenen tegelblad, zwarte deurtjes, een vaatwasser, vriezer, koelkast, 4-pits inductie kookplaat met wasemkap, combi-oven, een complete keuken die van alle gemakken is voorzien. Vanuit de keuken is er rondom uitzicht! Ook in het stuurhuis is een geheel betegelde douche/toilet-ruimte, klein maar fijn!

Via een doorgang met trapje en een vaste kast wi. de CV-combiketel kom je in de woonkamer, een mooie lichte ruimte met grote ramen en lichtkoepels, een fraaie houten vloer, een vaste kast met opstelling van de wasmachine en droger en een sfeerhaard op gas. Door naar de slaapkamer waar plaats is voor een tweepersoonsbed, vaste kasten en schappen onder de gangboorden en nog een berging onder het voordek. Het interieur is héél licht en fris, de ramen zijn vv. isolatie-glas en enkele ramen kunnen op open. Het meubilair kan eventueel achterblijven!

Dit woonscheepje heeft 41 m2 netto vloeroppervlak, is direct gereed voor bewoning en mag een pareltje in de binnenstad worden genoemd.

Het schip is in december 2023 voor onderhoud naar een werf geweest, het is verzekerd bij schepenverzekeraar EOC en voldoet aan alle eisen.

Het jaarlijkse liggeld bedraagt € 785,--.

EXTRA INFORMATIE

  • Liggeld: € 785,--
Naar Boven

LOCATIE EN ROUTE

image

UW MAKELAAR

  • Harald Falkeisen
  • 06 - 55 71 21 42

AAN- EN VERKOOP ZONDER RISICO

Kies voor zekerheid, kies voor een gecertificeerd makelaar en taxateur

Lees meer >>