020-4700 800
Verkocht
imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

WOONSCHIP TE KOOP Lijnbaansgracht 335 K 1017 XA Amsterdam

Verkocht
  • Casco: Staal
  • Afmeting: 24.00 x 4.21 m
  • Bouwjaar: 1924
  • Aantal kamers: 3
  • Woonoppervlakte: 85 m2

Op een bijzonder leuke locatie, aan de Lijnbaansgracht 335K, tussen de Vijzelgracht en de Reguliersgracht, ligt het woonschip *Vrouwe Elizabeth* te koop.

Het woonschip, type Hagenaar met als afmetingen 24.00 x 4.21 m, werd in 1924 gebouwd in Doodewaard.  Het schip verkeert in authentieke staat maar is de afgelopen jaren aan de binnenzijde omvangrijk verbouwd. Het schip is helemaal leeg geweest, schoongemaakt en geconserveerd waarna het opnieuw is ingetimmerd. Omdat het tijdelijk, deels als B&B is gebruikt zijn er twee badkamers, de indeling is daarna gewijzigd waardoor één badkamer overbodig is geworden. Afhankelijk van de wensen van een nieuwe eigenaar zijn er diverse opties, we bespreken ze graag bij een bezichtiging.

De buurt is gezellig, de Utrechtsestraat is op loopafstand en er is een ruim aanbod van winkels, restaurants en cafe’s. De Lijnbaansgracht ligt niet op de route van rondvaartboten maar is wel onderdeel van de grachtengordel, er bestaat de mogelijkheid om een plezierbootje af te meren.

Het woonschip is in het najaar van 2022 voor onderhoud naar een werf geweest, het voldoet aan de eisen van EOC-verzekeringen.

Op de ligplaats zijn alle nuts-aansluitingen aanwezig waaronder aardgas en een snelle internetverbinding. Het jaarlijkse liggeld bedraagt ca. € 1.300,--

Oplevering is op korte termijn mogelijk, er is geen overdrachtsbelasting verschuldigd.

EXTRA INFORMATIE

  • Liggeld: 1.300,-- per jaar
Naar Boven

LOCATIE EN ROUTE

image

UW MAKELAAR

  • Harald Falkeisen
  • 06 - 55 71 21 42

AAN- EN VERKOOP ZONDER RISICO

Kies voor zekerheid, kies voor een gecertificeerd makelaar en taxateur

Lees meer >>