020-4700 800
imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

WOONSCHIP TE KOOP Levantkade 86 1019BG Amsterdam

Vraagprijs €1.160.000 v.o.n.
  • Casco: Staal
  • Afmeting: 39.00 x 5.08 m
  • Bouwjaar: 1963
  • Aantal kamers: 6
  • Woonoppervlakte: 210 m2

Op de Levantkade 86 ligt het bijzonder, luxe verbouwd woonschip *BOOST*  te koop dat o.a. een Wellness-suite,  4 slaapkamers, 3 badkamers, een ruime woonkamer en een prachtige woonkeuken/eetkamer bevat.

Het woonschip *BOOST* is een in 1963,  in België gebouwde spits van ca. 39.00 x 5.08 m,  dat een woonoppervlakte biedt van meer dan 210 m2! Het schip is in 2015-2016 verbouwd tot woonschip en heeft een bijzonder luxe interieur.

Het casco is van staal,  recentelijk getraald en gecoat en geheel van een stalen opbouw voorzien met onder andere een stuurhuis en salonroef, een royaal verzonken dakterras en twee entrees. Het bijzonder fraai afgewerkte interieur biedt o.a. een wellness-suite in het voorschip met rond whirlpoolbad, douchecabine, sauna, separate toilet,  tweepersoons bed en eigen entree. Deze suite is afsluitbaar van de rest van de woning.

De woning bevat een fraaie keuken vv.  moderne keukenblokken met betonnen bladen en blond-houten fronten, div. ingebouwde apparatuur, een prachtige eetkamer en suite met openslaande deuren met uitzicht over de Ertshaven. Het inpandige terras is bereikbaar via een deur in een hardhouten glaspui.

Benedendeks vinden we de master bedroom met walk-in-closet, luxe badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel, een ruime zitkamer, gang met aanliggende slaapkamer vv. eigen sanitair, een slaapkamer met een bed op hoogte vv. eigen toilet en een technische ruimte.

De betonvloeren zijn vv. vloerverwarming, bij de afwerking is gebruik gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen, het afwerkingsniveau is hoog.

Omgevingsvergunning en ligplaatsvergunning zijn aanwezig. Het jaarlijkse liggeld bedraagt ca.  € 2.500,--

Er is geen overdrachtsbelasting verschuldigd!

EXTRA INFORMATIE

  • Liggeld: € 2500,- jaar
Naar Boven

LOCATIE EN ROUTE

image

UW MAKELAAR

  • Harald Falkeisen
  • 06 - 55 71 21 42

AAN- EN VERKOOP ZONDER RISICO

Kies voor zekerheid, kies voor een gecertificeerd makelaar en taxateur

Lees meer >>