020-4700 800
Verkocht onder voorbehoud
imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

WOONSCHIP TE KOOP Ertskade 354 1019EZ Amsterdam

Vraagprijs €695.000 k.k.
  • Casco: Staal
  • Afmeting: 30.89 x 5.14 x 4.51 m
  • Bouwjaar: 1926
  • Aantal kamers: 7
  • Woonoppervlakte: 119 m2

Thans te koop aan de Etskade 354, een voormalig partyschip *LEONORA*  met een woonoppervlak van 119 m2 en heel veel buitenruimte!

Dit markante schip heeft enkele jaren als partyschip gevaren, is daarna omgebouwd  tot woonschip en ligt nu stationair afgemeerd op een prachtge locatie aan de Ertshaven, met wijds uitzicht over breed water. Het schip biedt ca. 119 m2 woonoppervlak en heeft daarnaast heel veel dekruimte deels overkapt,  waardoor je vele mogelijkheden hebt om buiten te vertoeven. Uiteraard kan er een pleziervaartuig  langszij worden afgemeerd, hiervoor moet wel  jaarlijks een havensticker worden gekocht.

Het schip heeft een grote woonkamer met in open verbinding een hoger gelegen woonkeuken. Voorts zijn er vier slaapkamers en twee badkamers en een op het bovendek gelegen stuurhut van 9 m2, die ook als slaapkamer is te gebruiken. Zie ook de plattegronden.

Het woonschip verkeert in goede staat van onderhoud,  het zit goed in de verf en het baldakijn is recent vernieuwd.  Het interieur is mooi licht door de vele grote ramen en het uitzicht over de Ertshaven is spectaculair. Het schip is verzekerd bij EOC-Verzekeringen, zij maakten ook het laatste onderwaterkeuringsrapport in 2017. Op de locatie worden vergunningen afgegeven voor onbepaalde tijd. Er is geen overdrachtsbelasting verschuldigd! Een heerlijk en uniek woonschip op een superlocatie! Bezichtigingen bij voorkeur op donderdagen.

De oplevering kan in overleg binnen afzienbare tijd geschieden.

EXTRA INFORMATIE

  • Liggeld: ca. € 1800/jaar
Naar Boven

LOCATIE EN ROUTE

image

UW MAKELAAR

  • Harald Falkeisen
  • 06 - 55 71 21 42

AAN- EN VERKOOP ZONDER RISICO

Kies voor zekerheid, kies voor een gecertificeerd makelaar en taxateur

Lees meer >>