020-4700 800
Verkocht
imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

WOONSCHIP TE KOOP Cas Oorthuyskade 49 1087 DP Amsterdam

Verkocht
  • Casco: IJzer
  • Afmeting: 38,40 x 5,66 m
  • Bouwjaar: 1895
  • Aantal kamers: 6
  • Woonoppervlakte: 175 m2

Zeilklipper *Kiekendief* met fraaie ligplaats aan de Cas Oorthuyskade 49 te Amsterdam.

De tweemast zeilklipper *Kiekendief* werd in 1895 gebouwd, heeft de afmetingen 38,40 x 5,66 m en verkeert in goede staat. Het schip is recentelijk omgebouwd tot woonschip. Het schip heeft een siertuigage met onlangs vernieuwde stalen masten.  Het laatste hellingrapport is van 2019 en opgesteld door EOC-Verzekeringen.  Dit bijzondere schip is uitstekend bewoonbaar en beschikt bovendien over veel buitenruimte.

Indeling:
Vooronder met twee kooien en wasruimte. Accommodatie bereikbaar via nieuwe deur vanuit de ruime, beschutte kuip, lounge gedeelte met bank, doorgang naar achterschip, ruime woonkamer met pelletkachel, eenvoudige keuken met koelkast, kookplaat en proviandkast, diverse 2-p slaapkamer s en bakkamers, separaat toilet. Achterschip met master-bedroom, kleine slaapkamers en div. sanitair. Achterroef met eigen entree, douche/toilet, zitkamer en slaapkamer (schipperswoning).

De 34 ligplaatsen aan de Cas Oorhuyskade  zijn een recente ontwikkeling, de afmetingen van dit kavel zijn 40.00 x 9.60 m bestemd voor het afmeren van een WOONSCHIP met de max. afmetingen van 40.00 x 6,60 m. De  waterkavel is in erfpacht uitgegeven, de erfpacht is m.u.v. de residuele grondwaarde afgekocht, er resteert een erfpachtcanon van ca. € 1100,-- per jaar (fiscaal verwerkbaar).  Er is ca. 2.000 m2 betonnen steigers met een golfbreker aan de  open waterzijde, ontsluiting via   -2- entreegebouwen waarin op afstand bedienbare toegangspoort, brievenbussen, fietsenstaling en nutsaansluitingen. Alle ligplaatsen beschikken over zelfstandige nutsaansluitingen, afmeerpalen, een vingerpier met zwemtrap. Bij iedere ligplaats bestaat de mogelijkheid tot het afmeren van een bijboot tot ca.  9,00 m lengte, aan de binnenzijde van de hoofdsteiger. VVE-bijdrage (verplicht) ca, € 60,--/maand. Over de waarde van de waterkavels is overdrachtsbelasting verschuldigd.

EXTRA INFORMATIE

  • Liggeld: 1100
Naar Boven

LOCATIE EN ROUTE

image

UW MAKELAAR

  • Harald Falkeisen
  • 06 - 55 71 21 42

AAN- EN VERKOOP ZONDER RISICO

Kies voor zekerheid, kies voor een gecertificeerd makelaar en taxateur

Lees meer >>