020-4700 800
Verkocht
imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

WOONBOOT TE KOOP Prinsengracht 509 K 1016HR Amsterdam

Verkocht
  • Casco: Staal
  • Afmeting: 24.30 x 4.80 m
  • Bouwjaar: 1910
  • Aantal kamers: 3
  • Woonoppervlakte: 88 m2

Op de Prinsengracht, ter hoogte van de negen straatjes, ligt de *NAUTILUS* , een van de mooiste woonschepen van de binnenstad!

Aan dit woonschip is eigenlijk alles bijzonder! Het uiterlijk met  gejochelde lood-stroken, de grote raampartijen aan de waterzijde en het grote dakterras met de weelderige beplanting. Ook interieur is het een van de mooiste drijvende appartementen die er is; mooie hoge ruimten, vloeren met bijzonder patina, fraaie teakhouten deuren en kozijnen, de vele inbouwkasten. Als je het over de ultime waterwoning hebt dan komt de NATILUS al snel in beeld! Op basis van een Amsterdamse zolderschuit (dekschuit) van 24.30 x 4.80 m  met hout-skelet opbouw, kenmerkende loodafwerking en grote daktuin is het waarlijk een blikvanger in de toch al zo pittoreske omgeving.

Eenmaal binnen via de entreedeur  heb je aan je rechterhand direct de trap naar  het dakterras en aan je linkerhand de separate toilet.  De woning heeft een grote living van ca. 24 m2 met houtkachel en veel ramen aan de waterzijde, half open keuken met granieten bladen, 5-pits kookplaat, combi-oven, koelkast, wijnkoeler, vaatwasser, etc. Doorgang naar slaapkamer met links de bijkeuken  waaarin wasmachine/drogertoren en rechts de badkamer met grote douche en wastafel. De slaapkamer is wederom zeer ruim met  spiegelkast, bankje en 2-p bed. Al met al ca. 88 m2 schitterend appartement!  Als klap op de vuurpijl het fantastische dakterras! Wie vind hier zijn nieuwe “walhalla“?

Het woonschip mag in het kader van de aankoop voor onderzoek naar een werf, verkoper garandeert dat het onderwatercasco aan de eisen van verzekeraars zal voldoen. Liggeld over 2020 € 1.331,--  Gemeentelijke belastingen € 178,- per jaar. Oplevering in overleg. Geen overdrachtsbelasting verschuldigd!

EXTRA INFORMATIE

  • Tuin/schuur: daktuin
  • Liggeld: € 1331,- per jaar
Naar Boven

LOCATIE EN ROUTE

image

UW MAKELAAR

  • Harald Falkeisen
  • 06 - 55 71 21 42

AAN- EN VERKOOP ZONDER RISICO

Kies voor zekerheid, kies voor een gecertificeerd makelaar en taxateur

Lees meer >>