020-4700 800
Verkocht
imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

WOONBOOT TE KOOP Keizersgracht 812 K 1017ED Amsterdam

Verkocht
  • Casco: Staal
  • Afmeting: 23,00 x 4,10 m
  • Bouwjaar: 1914
  • Aantal kamers: 3
  • Woonoppervlakte: 75 m2

Te koop:  stoer, sfeervol woonschip op toplocatie!

Wonen op een van de mooiste plekken van Amsterdam? In volledige rust en vrijheid? Dat kan op het woonschip ‘Op Hoop van Zegen’. Dit prachtig gelijnde, ruim ingedeelde woonschip heeft een vaste ligplaats aan de Keizersgracht vlakbij de Amstel. De Magere Brug, theater Carré en de Nationale Opera & Ballet liggen om de hoek. Vanaf het ruime zonnedek (of de stuurhut) geniet je van het uitzicht op de rivier en de Hermitage. Er is zon tot laat in de zomeravond. Daarbij is dit deel van de Keizersgracht bijzonder rustig. Er is nauwelijks verkeer. Noch op straat noch op het water. De Op Hoop van Zegen biedt een uniek drijvend appartement. Een oase van rust in het bruisende centrum. De ruime loft-achtige living krijgt veel licht via de ramen en het grote daklicht. In de winter is er de gezellige houtkachel. Met ca. 75 m2 effectief woonoppervlak, de sfeervolle keuken, een stuurhut met prachtig uitzicht, een comfortabele badkamer, veel opbergruimte (inclusief inloopkast) en een slaapkamer, is dit de perfecte woning voor een één- of tweepersoons huishouden. De *Op Hoop Van Zegen* is een stalen Luxe Motor van 23 meter, gebouwd in 1914 bij de gerenommeerde werf Weduwe Boot te Woubrugge. Het schip is nog altijd varend, in uitstekende staat van onderhoud en voorzien van een Certificaat van Onderzoek, geldig tot mei 2022. De vorige eigenaren hebben een aantal reizen gemaakt met het schip. Daarom lieten ze het regelmatig uit het water halen voor bij scheepswerf Molenaar in Zaandam. De meest recente keuring vond plaats in 2015.

Het schip is aangesloten op zelfstandige nutsvoorzieningen, wordt centraal verwarmd met een oliegestookte CV en heeft daarnaast een houtkachel in de living.

Er zijn teveel bijzonderheden te melden over de Op Hoop van Zegen om in tekst te vangen. Daarom nodigen we u van harte uit om dit schip te bezoeken met de makelaar!

EXTRA INFORMATIE

  • Liggeld: ca. 750,--/jaar
Naar Boven

LOCATIE EN ROUTE

image

UW MAKELAAR

  • Harald Falkeisen
  • 06 - 55 71 21 42

AAN- EN VERKOOP ZONDER RISICO

Kies voor zekerheid, kies voor een gecertificeerd makelaar en taxateur

Lees meer >>