020-4700 800
Verkocht
imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

WOONBOOT TE KOOP Joan Muyskenweg 2B 1096 CL Amsterdam

Verkocht
  • Casco: Beton
  • Afmeting: 21,35 x 5,10 m
  • Bouwjaar: 1978
  • Aantal kamers: 3
  • Woonoppervlakte: 85 m2

Op een prachtige locatie, net buiten de drukte van de stad, ligt in een breed gedeelte van de Amstel de onlangs gerenoveerde woonark ‘t Adelaarsnest.

De afmetingen van deze in 1978 gebouwde woonark zìjn  21.35 x 5.10 m incl. een inpandig balkon met saunacabine. Aan de waterzijde is een grote drijvende steiger  van ruim 40 m2 met volop mogelijkheden voor het aanmeren van een bijboot. Aan de walzijde is eeen smalle strook oevertuin in huur, de huur voor het tuintje bedraagt € 205,-- per jaar. De woonark heeft een metalen puntdak, houtskelet wanden met red cedar gepotdekselde gevelbekleding en hardhouten ramen/kozijnen vv. isoglas. De ark is goed geïsoleerd.

Parkeren geschiedt op een nabij gelegen, speciaal voor de woonarken aangelegd, parkeerterreintje.

Interieur is de woonark in de afgelopen twee jaar vollledig gerenoveerd , de indeling  is als volgt;
Woonkamer (9.05 x 4.30 m) met schuifpui naar terras aan de linker kopzijde waarop een Finse saunacabine, schuifpui aan de waterzijde naar het royale waterterras, houtkachel op staalplaat, open keuken met een L-keukenblok  met koel-vriescombi, vaatwasser, oven en 4-pits kooktoestel. Hal met entrée en inpandig portiek,  tegelvloer, opstelling wasmachine en droger.  Badkamer met azuurblauwe tegels, separate douche, ligbad,  waskom op kastje en WC.  Ruime slaapkamer met vaste kast (4.45 x 3.30 m). Gang 4.20 x 0.90 m. Studio met buitendeur,  2-persoons hoogslaper, kleine pantry en eigen badkamer met douche, WC en wastafel. De woonark beschikt over zelfstandige  nutsvoorzieningen waaronder aardgas en riolering.  De hele ark wordt centraal verwarmd.

Het netto woonoppervlak is 85 m2, de totale buitenruimte (steigers en balkon) is ca. 49 m2. Geen overdrachtsbelasting verschuldigd.

EXTRA INFORMATIE

  • Liggeld: nihil
Naar Boven

LOCATIE EN ROUTE

image

UW MAKELAAR

  • Harald Falkeisen
  • 06 - 55 71 21 42

AAN- EN VERKOOP ZONDER RISICO

Kies voor zekerheid, kies voor een gecertificeerd makelaar en taxateur

Lees meer >>