020-4700 800
Verkocht
imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

WOONBOOT TE KOOP Hoenwaardsebrug 2 8051 EN Hattem

Verkocht
  • Casco: Beton
  • Afmeting: 20.00 x 6.00 m
  • Bouwjaar: 2000
  • Aantal kamers: 7
  • Woonoppervlakte: 150 m2

Aan de rand van het mooie Hanzestadje Hattem, in het Apeldoorns Kanaal, met weids uitzicht over de uiterwaarden van de IJssel, ligt de enige en fraaie woonark thans te koop, een unieke kans dus!

Deze moderne, goed geïsoleerde woonark werd in 2000 gebouwd voor de huidige eigenaar. Het betoncasco van de woonark heeft als afmetingen 20.00 x 6.00 m, op de verdieping zijn twee terrassen  (ca. 36 m2 en 11 m2) waardoor het netto woonoppervlak (zonder terrassen) ca. 150 m2 bedraagt. De opbouw is onderhoudsvriendelijk en bekleed met KERALIT kunststof rabatdelen, alle ramen en kozijnen zijn van hardhout en vv. HR ++ isolatieglas. Verwarming geschiedt dmv. een gasgestookte NEFIT HR-combiketel (2017), boven middels radiatoren, beneden is vloerverwarming. Op de verdieping is rechts een hoekterras met uitzicht over het kanaal en op het bruggetje, links is een groot zonnig terras met overdekt gedeelte,  waar het eigenlijk altijd goed toeven is.

Het Hanzestadje Hattem ligt maar enkele kilometers van Zwolle af, de grote stad waar je alles vindt wat een mens zich maar kan wensen. Met de auto binnen 10 minuten en op de fiets in 15-20 minuten te bereiken. Het centrum van Hattem is twee minuten lopen, daar vindt je ook  vele restaurants, winkels, supermarkten, etc. Recreëren is eveneens op heel korte afstand in alle vormen mogelijk; de weidse uiterwaarden zijn een eldorado voor fietsers en wandelaars maar liefhebbers van bossen komen op loopafstand ook aan hun trekken; de Noord-Veluwe grenst aan Hattem. Verder zijn er volop sportverenigingen, een zwembad en een levendig verenigingsleven.  De woonark heeft een open uitvaart naar de IJssel, een kleine bijboot kan op de bijbehorende drijvende steiger van ca. 20 m2 liggen. Voor een groter schip is er zeer nabij gelegen een jachthaven.

Interieur: Beneden zijn er vijf flinke slaapkamers,  een technische ruimte/werkplaats, een badkamer, een separaat toilet en een lange gang met trap. Boven is de entree met ruime hal,  bijkeuken/opslag, separaat toilet,  grote keuken en royale woonkamer met schuine schuifpui naar het grote terras en de trap naar beneden. Het interieur is netjes afgewerkt.

De oeverstrook van ca. 300 m2 is in  huur van de gemeente, de jaarhuur bedraagt ca. € 160,--  Het jaarlijkse liggeld bedraagt € 990,-- Er is een fietsenschuurtje en een stellage voor een hoogwater-loopplank.  Geen overdrachtsbelasting verschuldigd!  Oplevering komende zomer.

EXTRA INFORMATIE

  • Tuin/schuur: 300 m2
Naar Boven

LOCATIE EN ROUTE

image

UW MAKELAAR

  • Harald Falkeisen
  • 06 - 55 71 21 42

AAN- EN VERKOOP ZONDER RISICO

Kies voor zekerheid, kies voor een gecertificeerd makelaar en taxateur

Lees meer >>