020-4700 800
Verkocht
imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

WOONBOOT TE KOOP Cas Oorthuyskade 3 1087DP Amsterdam

Verkocht
  • Casco: Staal
  • Afmeting: 39,00 x 5,08 m
  • Bouwjaar: 1962
  • Aantal kamers: 6
  • Woonoppervlakte: 160 m2

Fraaie spits *CORMORAN* afm. ca. 39,00 x 5,08 m, vrijwel geheel verbouwd voor bewoning met nagenoeg gereed interieur, op super ligplaats te Amsterdam-IJburg.

Gebouwd in Oostkamp (B) in 1962 en thans uit de vaart genomen en geheel verbouwd tot woonschip. De opbouw is geheel van staal, er is een verdiept terras aanwezig, op het dak liggen -10- zonnepanelen, enz. Het schip is interieur op een haar na gereed voor bewoning, een handige doe-het- zelver kan de klus binnen enkele weken hebben geklaard! Er is nog de in geheel originele staat verkeren de schipperswoning met eigen opgang via het stuurhuis, bijzonder geschikt om als B&B in te zetten of apart te bewonen. Het voormalig laadruim is gigantisch, er is een verhoogd gedeelte (soort roef) waarin de entree en de keuken (5,15 x 3,90 m). Het keukenblok is in de verpakking reeds aanwezig incl. apparatuur. Deze ruimte is geheel glad gestuct en de vloer is van PVC, er is en trap naar beneden. Onder de keuken is een ruimte die eveneens geheel is gestuct en vv. een gevlinderde betonvloer (8,60 x 4,75 m). Hier zijn -4- grote patrijspoorten aanwezig en in een hoek staat een 1.000 L buffervat tbv. zonneboiler oid.

Het voormalig laadruim is 22,97 x 4,75 m, plafonds en wanden zijn vv. gipsplaat en stucklaar. Er zijn -8- grote patrijspoorten en -3- VELUX dakramen aanwezig. Overigens is het gehele schip voorzien van gespoten schuimisolatie. De elektrische bedrading is reeds getrokken maar nog niet afgemonteerd. In het hele ruim ligt een fraaie hardhouten vloer. Er is een pelletopslag en schoorsteen voor plaatsing van een pelletkachel. Vanuit de woonruimte gaat een trap naar het verdiepte dakterras.

De ligplaats betreft een appartementsrecht, een afgesloten community van 34 ligplaatsen aan brede drijvende betonnen steigers. Op een klein stukje na (de residuele grondwaarde van ca. € 45,000) is de erfpacht voor 50 jaar afgekocht. Er resteert een jaarlijkse canon van € 1.060,-- en de bijdrage een de VVE is € 59,-/maand.

Dit is een buitenkans voor een handig iemand die de afbouw goed in eigen regie kan doen en een fantastisch woonschip kan realiseren op een aantrekkelijke locatie! Over de waarde van de ligplaats is overdrachtsbelasting verschuldigd.

De makelaar kan u verder informeren.

EXTRA INFORMATIE

  • Liggeld: 1059
Naar Boven

LOCATIE EN ROUTE

image

UW MAKELAAR

  • Harald Falkeisen
  • 06 - 55 71 21 42

AAN- EN VERKOOP ZONDER RISICO

Kies voor zekerheid, kies voor een gecertificeerd makelaar en taxateur

Lees meer >>