020-4700 800
Verkocht
imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

WOONARK TE KOOP Geen Ligplaats

Verkocht
  • Casco: Beton
  • Afmeting: 11.88 x 7.06 m
  • Bouwjaar: 1979
  • Aantal kamers: 6
  • Woonoppervlakte: 128 m2

In opdracht van de gemeente Amsterdam Noord: Royale woonark te koop ZONDER LIGPLAATS met de afmetingen L 11.88 x B 7.06 x  H 5.50 x  D 0.80 m, met twee verdiepingen, geschikt voor dubbele bewoning.

De woonark  * CAMIGNONE*, met een betoncasco van De Blauwe Wimpel, gebouwd in 1979 bij van Beekhoven Arkenbouw te Zaandam, verkeert in goede staat. De woonark is voorzien van een betonnen omlooprand van 43 cm.  De buitenwanden zijn bekleed met red-cederhouten delen en zijn dekkend geverfd. De ramen en kozijnen zijn van kunststof en voorzien van isolerende beglazing. Het  interieur is eenvoudig, de woonark is ingedeeld om dubbel bewoond te worden, er zijn dus twee keukens,twee badkamers etc.  De gehele woning is voorzien van centrale verwarming, de ITHO CV is van 2012.  Het woonoppervlak bedraagt ca. 120 m2.

Voorbehouden

De gemeente neemt twee voorbehouden op. De definitieve gunning vindt pas plaats na:

  1. een positieve uitkomst van een integriteitsscreening van de kandidaat-koper op basis van de Wet Bibob en de Beleidsregel Integriteit en Overeenkomsten (BIO);
  2. nadat het college van Burgemeester en Wethouders heeft besloten om het vastgoed definitief aan de kandidaat-koper te gunnen.

Voorbehoud 1: screening

Kandidaat-kopers  worden in opdracht van de gemeente conform het gemeentelijk integriteitsbeleid gescreend. Hiertoe dient de kandidaat-erfpachter een Bibob-formulier in te vullen en eventueel aanvullende gegevens te verstrekken. Deze screening vormt het belangrijkste formele instrument voor de gemeente om te voorkomen dat zaken wordt gedaan met niet-bonafide partijen. Indien uit de screening blijkt dat de gemeente geen zaken met de kandidaat-koper  kan doen, zal de gemeente niet overgaan tot definitieve gunning. De gemeente is dan vrij in haar keuze om aan een andere bieder voorlopig te gunnen of het verkoopproces opnieuw te starten.

Voorbehoud 2: bestuurlijke goedkeuring

Indien de integriteitsscreening geen aanleiding geeft tot verder onderzoek of tot afwijzing van de kandidaat-koper , wordt het definitieve gunningsbesluit voorgelegd aan het college van Burgemeester en Wethouders. Na een positief bestuurlijk besluit kan de verkoop bij de notaris worden afgerond.

EXTRA INFORMATIE

Naar Boven

LOCATIE EN ROUTE

image

UW MAKELAAR

  • Harald Falkeisen
  • 06 - 55 71 21 42

AAN- EN VERKOOP ZONDER RISICO

Kies voor zekerheid, kies voor een gecertificeerd makelaar en taxateur

Lees meer >>