020-4700 800
Verkocht
imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

WOONARK TE KOOP Prinsengracht 69 F 1015DL Amsterdam

Verkocht
  • Casco: Beton
  • Afmeting: 17.00 x 5.00 m
  • Bouwjaar: 2010
  • Aantal kamers: 2
  • Woonoppervlakte: 56 m2

Vrij wonen op een fantastische locatie in de Jordaan. Deze moderne woonark is gelegen op één van de mooiste en leukste plekjes van Amsterdam op de Prinsengracht aan de Noordermarkt! De boot wordt volledig gemeubileerd aangeboden en is voorzien van een moderne keuken en een heerlijk zonnig terras op het westen. De woonark is gelegen in de Jordaan, aan de overzijde van de gracht is de Noordermarkt. Dichtbij allerlei gezellige cafés, restaurants, winkels en op zaterdag de biologische markt.

Indeling;
Hal/Entree met drie deuren naar toilet, badkamer en slaapkamer. Ruime en zeer lichte woonkamer/keuken met grote glazen schuifpuien die toegang geven tot het 16 meter lange terras aan de grachtzijde.De woonark heeft een houten vloer en is voorzien van sfeervolle (plafond en vloer)verlichting. Verwarming dmv. een CV-installatie, verder aanwezig: alarminstallatie, 100l rioolpomp en  een audio-en stereosysteem (muziek onafhankelijk afluisterbaar in badkamer, slaapkamer en woonkamer). De moderne keuken is compleet uitgerust met diverse inbouwapparatuur (koelkast, vriezer, was-droogmachine, afwasmachine, 4 pits gaskook-unit, afzuigkap, magnetron-oven combinatie). In woonkamer staan meerdere op maat gemaakte meubelen. Tussen de woonkamer en de slaapkamer, ligt de badkamer (2,22 meter hoog). De 2-persoons afsluitbare douchecabine heeft een regendouche, gewone douche en een Eucalyptus sauna. Verder is er een wastafel, verwarming voor handdoeken en vloerverwarming. De slaapkamer heeft een grote kastenwand (2,50 meter hoog), een beduitbouw van 3,00 x 2,20 (matras van 2,00 x 1.40 meter) en is voorzien van een achterwand; grote inpandige berging. Er bevinden zich twee luiken in de boot naar de kruipruimte in de betonnen bak onder de vloer, waarin veel opbergruimte (ca. 20 kubieke meter).

De woonark heeft een betonnen casco en een houtskelet opbouw, is genaamd: “Nooitgedacht” en is gelegen te Amsterdam aan de Prinsengracht tegenover Prinsengracht nummer 69 and 71, met als totale lengte zestien meter twaalf centimeter en totale breedte: vijf meter.

Bijzonderheden:

‐ Bouwjaar 2010

- Onder architectuur gebouwd!

‐ Aangesloten op het riool

‐ U betaalt geen overdrachtsbelasting

‐ Vrijstaand wonen

‐ Woonoppervlakte 64 vierkante meter

- Terras op het westen van 17 vierkante meter

‐ 1 slaapkamer

‐ Ligplaats vergunning voor onbepaalde tijd

‐ Geheel voorzien van dubbel glas met draai‐kiepramen

‐ Nutsvoorzieningen: elektra, gas, water, telefoon, kabel-tv en riool

EXTRA INFORMATIE

  • Liggeld: 608
Naar Boven

LOCATIE EN ROUTE

image

UW MAKELAAR

  • Harald Falkeisen
  • 06 - 55 71 21 42

AAN- EN VERKOOP ZONDER RISICO

Kies voor zekerheid, kies voor een gecertificeerd makelaar en taxateur

Lees meer >>