020-4700 800
Verkocht onder voorbehoud
imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

WOONARK TE KOOP Klompweg 11 1393PH Nigtevecht

Vraagprijs €595.000 k.k.
  • Casco: Beton
  • Afmeting: 16.75 x 4.00 m
  • Bouwjaar: ca. 19
  • Aantal kamers: 4
  • Woonoppervlakte: ca. 85 m2

Op een super mooie locatie met een fantastisch uitzicht over de Vecht ligt aan de Klompweg 11 te Nigtevecht de splitlevel woonark *AQUARIUS* te koop.

De woonark heeft de afmetingen van ca. 16.75 x 4.00 m en is voorzien van een etage van ca. 6.00 x 4.00 m, het totale woonoppervlak bedraagt ca. 85 m2. De ark ligt op een bijzonder mooie locatie naast een eilandje dat eigendom is van Natuurmonumenten. De ark ligt deels aan een eigen grondkavel in water dat wordt verhuurd door Natuurmonumenten, de jaarhuur bedraagt € 2.370,-- Tussen de wal en de ark en aan de kopzijde zijn in totaal ca. 126 m2 hardhouten terrassen aanwezig, deels beschut door de natuurlijke erfafscheiding en deels met een waanzinnig mooi uitzicht over de Vecht. Voorts zijn er twee schuurtjes en een tuinkast op de wal geplaatst. De tuin/steiger is geheel afgesloten dmv. een poort met afdakje. De woonark wordt centraal verwarmd dmv. een gasgestookte CV-combiketel, alle ramen zijn voorzien van isolatieglas. Er is recentelijk een nieuwe keuken geplaatst en de badkamer is enkele jaren geleden gerenoveerd. Vanuit de ark kijk je uit op het natuureiland en over de Vecht, vanaf het waterterras is het uitzicht fantastisch. Door de weelderige begroeiing en de bossages ligt de ark heel privaat, er is altijd wel een plekje in de zon of juist in de schaduw te vinden!

De Indeling:
Centrale entreedeur met halletje, op de begane grond een ruime woonkeuken met aan de walzijde en aan de waterzijde een schuifpui, een nieuw geplaatst keukenblok met 4-pits elektrische kookplaat en spoeleiland. Slaapkamer met badkamer en-suite waarin een ruime douche, WC en wastafel.

Splitlevel deel boven: woonkamer met grote raampartij aan de waterzijde en een schuifpui aan de kopgevel, vaste kasten, en boekenkasten met een vast bureaublad.  Afgescheiden toiletruimte met WC en wastafel.

Splitlevel deel beneden: werkkamer (of slaapkamer) met louvre-kastenwand, wandtafel/bureau en vaste kasten.

Het interieur is eenvoudig afgewerkt, door de vele ramen en schuifpuien is het fijn licht en de plafonds zijn tegen het asymmetrische puntdak aangebracht waardoor het mooi hoog is.

Over de waarde van de grondkavel is overdrachtsbelasting verschuldigd.  Alle nutsaansluitingen zijn aanwezig, parkeren op het tegenover gelegen erf van de boerderij tegen een geringe vergoeding.

EXTRA INFORMATIE

  • Tuin/schuur: 96 m2 + 126 m2 terras
  • Liggeld: € 2370,- per jaar
Naar Boven

LOCATIE EN ROUTE

image

UW MAKELAAR

  • Harald Falkeisen
  • 06 - 55 71 21 42

AAN- EN VERKOOP ZONDER RISICO

Kies voor zekerheid, kies voor een gecertificeerd makelaar en taxateur

Lees meer >>