020-4700 800
Verkocht
imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

WOONARK TE KOOP Jacob van Lennepkade 516 1053 ML Amsterdam

Verkocht
  • Casco: Beton
  • Afmeting: 14.38 x 5.05 m
  • Bouwjaar: 1969
  • Aantal kamers: 2
  • Woonoppervlakte: 59 m2 m2

Woonark *GNIAZDO* met zonnige ligplaats aan de Jacob van Lennepkade 516 te Amsterdam Oud-West.

Deze woonark heeft een woonoppervlak van bijna 60 m2, is in 2005 interieur totaal gestript en opnieuw ingebouwd waarbij o.a. alle leidingen, elektra, isolatie en wandafwerking werden vernieuwd. De woonark wordt centraal verwarmd, de CV-combi ketel is van 2017.  In 2020 werd airco aangelegd en in 2021 werd een nieuw afmeersysteem geïnstalleerd. Kortom; deze ark is up-to date onderhouden! De ark heeft een ruime woonkamer met open keuken die o.a. is voorzien van een recentelijk nieuw geplaatste vaatwasser, rvs kooktoestel met wasemkap en oven.  In de woonkamer en hal/gang ligt een eiken vloer, in de slaapkamer een mahonie parketvloer. De badkamer is ruim en heeft een  ligbad/douche, een mooie waskom op onderkastje en een toilet. In de ruime slaapkamer is een grote vaste kast en is een deur naar het terras. Een ruime gangkast met de  CV-ketel en opstelplaatsen  voor wasmachine en droger completeren het interieur.

De locatie is heel aantrekkelijk. De om de hoek gelegen Bilderdijkstraat en Kinkerstraat bieden alles op het gebied van winkels en horeca. Openbaar vervoer op heel korte afstand. De ark ligt op de hoek van de van Lennepkade en de Da Costakade. Het is een rustige locatie met voor de deur weinig verkeer.  Dit is een hele gezellige woonark voor 1 a 2 personen. Oplevering kan op hele korte termijn. Geen overdrachtsbelasting verschuldigd.

De jaarlijkse precariobelasting aanslag/liggeld bedraagt € 975,--

Over ca. 4 jaar zal de woonark mogelijk tijdelijk op een andere locatie (in de buurt) worden afgemeerd omdat de kademuren gerenoveerd moeten worden.

EXTRA INFORMATIE

  • Liggeld: 975/jaar
Naar Boven

LOCATIE EN ROUTE

image

UW MAKELAAR

  • Harald Falkeisen
  • 06 - 55 71 21 42

AAN- EN VERKOOP ZONDER RISICO

Kies voor zekerheid, kies voor een gecertificeerd makelaar en taxateur

Lees meer >>