020-4700 800
imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

WOONARK TE KOOP Jachthavenweg 8 A 1076CZ Amsterdam

Vraagprijs €459.000 k.k.
  • Casco: Beton
  • Afmeting: 18.40 x 5.60 m
  • Bouwjaar: 1977
  • Aantal kamers: 6
  • Woonoppervlakte: 100 m2

Woonark *HELIOS*, renovatieproject op aantrekkelijke locatie te Amsterdam Zuid aan de Jachthavenweg 8A thans in verkoop!

De woonark *HELIOS* werd gebouwd in 1977 en verlengd in 2009 en heeft na verlenging een opbouw van ca. 18.40 x 5.60 m. De woonark heeft maar één eigenaar gehad! Zowel exterieur als interieur is de *HELIOS* gedateerd afgewerkt en toe aan een grondige renovatie. De woonark biedt ca. 100 m2 woonruimte. Op dak staat een gegalvaniseerde dierenkooi die via een gegalvaniseerde stalen trap, buitenom bereikbaar is. Deze werd geplaatst voor de vele katten die ook in de woonark woonden, wellicht interessant voor een kattenliefhebber?

De indeling kan natuurlijk bij een renovatie worden gewijzigd, thans is zijn er 4 slaapkamers van verschillende afmetingen. De woonkamer heeft een half open keuken en een afgescheiden bijkeuken. Het is goed mogelijk om de woonark in eigen regie op te knappen/renoveren maar er mag ook een nieuwe watervilla met twee verdiepingen worden afgemeerd, het woonoppervlak kan dan ongeveer worden verdubbeld.

Om de woonark met hypotheek te financieren zal er een degelijk verbeterplan moeten worden opgesteld, de makelaar kan dit verder toelichten.

De Jachthavenweg ligt nabij de Nieuwmeersluizen en het Frans Ottenstadion, de ontsluiting is uitstekend! Ook wandel je zo het Amsterdamse Bos in en ben je op de fiets in een kwartier in het hart van de stad. Volop parkeerruimte en een open uitvaart naar de Nieuwe Meer met een plezierbootje maken het plaatje compleet!

Het jaarlijks liggeld bedraagt € 1.300,--

EXTRA INFORMATIE

  • Liggeld: € 1.300,-- per jaar
Naar Boven

LOCATIE EN ROUTE

image

UW MAKELAAR

  • Harald Falkeisen
  • 06 - 55 71 21 42

AAN- EN VERKOOP ZONDER RISICO

Kies voor zekerheid, kies voor een gecertificeerd makelaar en taxateur

Lees meer >>