020-4700 800
Verkocht
imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

WOONARK TE KOOP Da Costakade 364 1053 XJ Amsterdam

Verkocht
  • Casco: Beton
  • Afmeting: 14.00x 4.80 m
  • Bouwjaar: 1970
  • Aantal kamers: 3
  • Woonoppervlakte: 61 m2

Goed onderhouden woonark met heerlijk zonnige ligplaats aan de Da Costakade hoek van Lennepkade, thans te koop!

De huidige eigenaar biedt nu, na bijna 27 jaar, de woonark *OASE* te koop aan. De afmetingen zijn ca. 14.00 x 4.50 m, het woonoppervlak bedraagt 61 m2 + een terras (al decennia gedoogd) van ca. 11 m2. De buitenwanden zijn bekleed met onderhoudsvrij red cederhout, de boeidelen van volkern kunststof en de ramen/kozijnen van (hard)hout vv. isoglas.  De woonark wordt centraal verwarmd dmv. een gasgestookte CV-combiketel (2014) en is aangesloten op alle beschikbare, zelfstandige nutsvoorzieningen, de woonark heeft een energielabel C.  De woonark is in 2012 omvangrijk gerenoveerd, o.a. alle buitenwanden en alle ramen/kozijnen vervangen en geïsoleerd, bovendien werd in dat jaar de riolering aangelegd. Het uitzicht over de kruisende grachten is geweldig, sowieso een heerlijk rustig stukje Oud West op enkele minuten lopen van de Kinkerstraat met de Ten Katemarkt en het Vondelpark. Goede openbaar vervoerverbindingen op hele korte afstand.

In de wat verdere toekomst moet de woonark waarschijnlijk tijdelijk op een wissellocatie worden afgemeerd vanwege herstelwerkzaamheden aan de kademuren. De kosten die hiermee gemoeid zijn zijn voor rekening van de gemeente.

Interieur biedt deze woonark een royale, zonnige woonkamer met fantastisch uitzicht, schuifdeuren naar het terras, dat er al tientallen jaren aan zit en ruim binnen de afmetingen op de ligplaatsvergunning valt (17.00 x 5.00 m)maar niet expliciet is vergund. Als het er mogelijk ooit af zou moeten is het eenvoudig een kwestie van een bijboot als terras inrichten, daar kun je dan ook nog mee varen!

Aan de woonkamer grenst een half open keuken met L-keukenblok vv. granieten blad, 4-pits kooktoestel, wasemkap, vaatwasser en een losse koel/vries-combinatie. Hal met entree en aanliggende gang met technische kast. Badkamer geheel betegeld met douchecabine, wastafel en WC.  Kleine slaapkamer met vaste kast. Grote slaapkamer met vaste kastenwand.

Het jaarlijks liggeld bedraagt € 1.105,-- (2022) en RZB € 199,92/jaar. Geen overdrachtsbelasting verschuldigd! Oplevering op korte termijn  mogelijk.

EXTRA INFORMATIE

  • Liggeld: 1.105,--
Naar Boven

LOCATIE EN ROUTE

image

UW MAKELAAR

  • Harald Falkeisen
  • 06 - 55 71 21 42

AAN- EN VERKOOP ZONDER RISICO

Kies voor zekerheid, kies voor een gecertificeerd makelaar en taxateur

Lees meer >>