020-4700 800
Verkocht
imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

WATERWONING TE KOOP Zwarte Pad 4 1069 MN Amsterdam

Verkocht
  • Casco: Beton
  • Afmeting: 25.10 x 6.00 m
  • Bouwjaar: 2013
  • Aantal kamers: 8
  • Woonoppervlakte: 180 m2

Op de grens van Amsterdam Nieuw West en het kindvriendelijke Badhoevedorp ligt op een eigen waterkavel in de Ringvaart een hypermoderne en bijzonder duurzame waterwoning met een fantastische, in 2022 onder architectuur aangelegde welness-tuin!

De waterwoning heeft de afmetingen 25.10 x 6.00 meter en heeft nog een kleine verdieping van 4.00 x 6.00 meter, het totale gebruiksoppervlak is ruim 180 m2. Het fraaie interieur is deels ontworpen door Osiris Hertman Studio en heeft o.a. een ruime living met Alphenberg lederen vloer,  indirecte plafond verlichting, natuurstenen wand en open haard, schuifpui naar het overdekte waterterras, een open verbinding naar de royale woonkeuken vv. visgraat parket waarin een eettafel/kook-spoeleiland,  twee heteluchtovens, 5-pits kooktoestel met wasemkap, ingebouwde koelkast, MIELE vaatwasser, GROHE koud- warm- kokend- bruisend- gefilterd waterkranen en fraaie shutters voor alle ramen. De grote verwarmde entree-hal  heeft een mooie gietvloer, een garderobe met grote schoenenkast, een fraaie metalen/lederen kastenwand waarin kingsize SIEMENS koelkast en vriezer, ijsblokjesmachine en opgestelde wasmachine en droger. De luxe badkamer heeft een ligbad en een separate douche, wastafelmeubel en een handdoekradiator. Het toilet is separaat. Master bedroom met inloopkast. Op dit moment zijn de overige drie kamers in gebruik als kinderslaapkamers. Vanuit de bouw is rekening gehouden de indeling hiervan eenvoudig te kunnen wijzigen. Gastenverblijf van ca. 28 m2 met eigen badkamer.

Bijgebouw van ca. 35 m2 waarin kamer voorzien van vloerverwarming die als kantoor/gym in gebruik is en een technische ruimte/schuur waarin 45 Kw energie-opslagbaterijen en regelapparatuur voor de 23,5 Kw zonnepanelen (vergelijkbaar met 88 standaard 265 Wp panelen) en berging.

In 2022 onder architectuur aangelegde, omheinde tuin met o.a. groot overdekt terras/lounge (deels afsluitbaar dmv. glaswanden) voorzien van terrasverwarming, ruime, 8-persoons WELVAERE tonsauna (2021), warme buitendouche,  luxe 5-persoons Hot Spring Jacuzzi, in corten-staal uitgevoerde plantenbakken en borders voorzien van bewateringssyteem, elektrisch bedienbare toegangspoort en garagedeur met intercom.  Overdekte fietsenstalling.

Highlights:
De eigen waterkavel (in volle eigendom) biedt ook plaats aan een hydraulische boten lift voor een 7,50 m bijboot. (De getoonde Rapida 750 is niet inbegrepen) Over de waarde van de waterkavel is overdrachtsbelasting verschuldigd.

Drie parkeerplaatsen voor de deur met eigen oplaad-aansluitingen tbv. elektrische auto’s.

Rondom de waterwoning en in de gehele tuin zijn ca. 50 Philips Hue sfeerlichten aanwezig, bedienbaar met een app op je telefoon.

-volledig zelfvoorzienend door 23,5 Kw zonnepanelen en 45 Kw opslagbatterijen
-uitgebreide beveiligingsvoorzieningen o.a. met Hikvision camerasystemen en 2 Tb harde schijf voor het opslaan van camerabeelden, rolluiken
-diverse airco’s-terrasverwarming
-onderhoudsvriendelijke bouw
-elektrische zonneschermen

Deze waterwoning is helemaal gereed voor de toekomst, heeft een mini-zonnestroomcentrale waarmee zoveel energie wordt opgewekt dat naast de stroom voor de eigen woning en twee of drie elektrische auto’s er nog ruimschoots wordt terug geleverd aan het net.  De woning, het bijgebouw en de tuin met toebehoren is van een unieke kwaliteit die vanaf het moment van betreden van het perceel opvalt en bijdraagt aan het bijzondere en luxe karakter!

Wie vind hier zijn droomhuis?

EXTRA INFORMATIE

  • Tuin/schuur: 360 m2/28 m2
  • Liggeld: € 245,-- per jaar
Naar Boven

LOCATIE EN ROUTE

image

UW MAKELAAR

  • Harald Falkeisen
  • 06 - 55 71 21 42

AAN- EN VERKOOP ZONDER RISICO

Kies voor zekerheid, kies voor een gecertificeerd makelaar en taxateur

Lees meer >>