020-4700 800
Verkocht onder voorbehoud
imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

WATERWONING TE KOOP Sixhavenweg 24 1021 HG Amsterdam

Prijs €1.700.000 v.o.n.
  • Casco: Beton
  • Afmeting: 20.00 x 6.00 m
  • Bouwjaar: 1996
  • Aantal kamers: 7
  • Woonoppervlakte: 220 m2

Op een waanzinnig mooie locatie, aan de Sixhavenweg 24 te Amsterdam, ligt thans deze in 2017 totaal gerenoveerde, royale waterwoning te koop!

Met een totaal netto woonoppervlak van meer dan 220 m2 biedt deze, in perfecte staat verkerende waterwoning, een ruime splitlevel living met zonovergoten terrassen, dubbelzijdige openhaard, een woonkeuken voorzien van modern keukenblok met ingebouwde apparatuur en Carrara marmeren aanrecht. Verder biedt de woning 5 slaapkamers, 2 badkamers, een grote inloopkast met opstelplaats voor de wasmachine en wasdroger, ruime hal met garderobekast, grote berging, etc. Deze waterwoning kan zowel een flink gezin huisvesten als ruimte bieden aan een eigenaar die behoefte heeft aan meerdere werk- of logeerkamers. Deze werkelijk prachtige waterwoning heeft aan de voorzijde een waanzinnig uitzicht over het IJ en Centraal Station. Aan de achterzijde heeft de waterwoning uitzicht op de jachthaven Sixhaven. Er is geen doorgaand verkeer behalve fietsers en wandelaars die (in het seizoen) naar het dichtbijgelegen Mandelahuisje gaan. Er is een groot terras van 80 m2 op het zuiden tussen de wal en de woonark van waar je uitkijkt over het water en op o.a. de A’DAM Toren. Tevens zijn er twee zijterrassen op het oosten en het westen. Inpandig is er nog een droge berging onder de laagstgelegen vloer die uitstekend bereikbaar is en zeer veel bergruimte biedt!

De zijtuin wordt gehuurd van de gemeente Amsterdam. De houten garage heeft een oppervlak van ca. 28 m2 en kan gebruikt worden als motorstalling of garage voor een auto.

De huur voor de ligplaats bedraagt € 1386,-- en de tuinhuur is € 1.072,-- per jaar.

Dit is zonder twijfel “buiten wonen in de Binnenstad” op een van de meest unieke locaties in Amsterdam! En niet te vergeten;  altijd parkeren voor je deur. De mogelijkheid om een groot plezierjacht en een grachtenbootje af te meren naast je woning!  De rust van buiten wonen maar wel met uitzicht op de Binnenstad.

De bewoners aan het woord:

Deze plek moet je ervaren, je kunt het je eigenlijk niet voorstellen hoe het hier is. We worden wakker van gespartel van eenden, zwanen, futen en hoentjes. Altijd die verpletterende luchten bij zonsopgang en ondergang. Varend even boodschappen doen of een rondje centrum. De A'DAM Toren kleurt oranje omdat het Nederlands Elftal heeft gewonnen. De avond valt, de stad komt tot rust achter het CS. We proosten op het goede leven hier in Noord. We nemen dan ook met weemoed afscheid van deze meest magische plek van Amsterdam. Het Friese land lonkt. Wij vertrekken.

Highlights:
-vloerverwarming
-zonnepanelen
-ligplaats plezierjacht
-altijd parkeren voor de deur
-ca. 110 m2 terrassen
-garage

 

Bezichtiging op afspraak op donderdag 10 maart of op zaterdag 12 maart, bel voor het maken van een afspraak
met de makelaar op 0655712142

EXTRA INFORMATIE

  • Tuin/schuur: ca. 150 m2
  • Liggeld: 1386,- + 1076,- huur tuin
Naar Boven

LOCATIE EN ROUTE

image

UW MAKELAAR

  • Harald Falkeisen
  • 06 - 55 71 21 42

AAN- EN VERKOOP ZONDER RISICO

Kies voor zekerheid, kies voor een gecertificeerd makelaar en taxateur

Lees meer >>