020-4700 800
imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

WATERVILLA TE KOOP Nigtevechtseweg 108 3633 XW Vreeland

Vraagprijs €729.000 k.k.
  • Casco: Beton
  • Afmeting: 18,54 x 5,29 m
  • Bouwjaar: 2001
  • Aantal kamers: 5
  • Woonoppervlakte: 150 m2

Op een van de mooiste locaties in de Vecht bij Vreeland, ligt de in 2001 bij SPRUYT in Heerenveen gebouwde, splitlevel woonark *BRITANNIA II*

De watervilla heeft een betonnen casco met de afmetingen 18,54 x 5,29 m, de onderhoudsvriendelijke opbouw bestaat uit red ceder buitenwanden, hardhouten ramen/kozijnen vv. HR isolatieglas. Vanuit de bouw is de woning geheel  geïsoleerd, de onderhoudstoestand is uitstekend. De woonark ligt degelijk afgemeerd op een van de mooiste punten in de Vecht aan een eigen grondkavel, het uitzicht is fantastisch, de rust fenomenaal!

INDELING:
Begane grond: Hal en vide met entree, toilet, royale woonkamer met fraaie eiken vloer, houtkachel,  schuifpui naar groot waterterras, half open keuken met U-keukenblok voorzien van alle gemakken.

Splitleveldeel boven:  ruime badkamer met douche, twee wastafels en vaste kast, slaapkamer en werkkamer (kan uiteraard ook als slaapkamer worden gebruikt).

Splitlevel beneden: twee slaapkamers, wasruimte hal en toilet.

Het totale vloeroppervlak (BVO) bedraagt ca. 150 m2.

Fraaie oevertuin deels op eigen grond deels op huurgrond, het huurcontract is solide en overdraagbaar. Er is een houten schuur, een carport en een tweede P-plaats op eigen erf.

In het water zijn twee steigers aanwezig tbv. het afmeren van bijboten.

Op het perceel zijn zelfstandige nutsaansluitingen aanwezig incl. riool,  propaangastank en glasvezel. De jaarlijkse vaste lasten bedragen € 1.840 aan het waterschap,  huur grond € 630,-- per jaar.

Als je ruimte en rust zoekt en toch op korte afstand van Amsterdam/Utrecht/Hilversum wilt wonen dan is dit je kans!!

EXTRA INFORMATIE

  • Tuin/schuur: ja

SCHEEPS INFORMATIE (PDF)


Download
Naar Boven

LOCATIE EN ROUTE

image

UW MAKELAAR

  • Harald Falkeisen
  • 06 - 55 71 21 42

AAN- EN VERKOOP ZONDER RISICO

Kies voor zekerheid, kies voor een gecertificeerd makelaar en taxateur

Lees meer >>