020-4700 800
imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

VAREND WOONSCHIP TE KOOP Cas Oorthuyskade 49 1087 DP Amsterdam

Vraagprijs €435.000 k.k.
  • Casco: IJzer
  • Afmeting: 38,40 x 5,66 m
  • Bouwjaar: 1895
  • Aantal kamers: 10
  • Woonoppervlakte: 175 m2

Zeilklipper *Kiekendief* met fraaie ligplaats aan de Cas Oorthuyskade 49 te Amsterdam.

De tweemast zeilklipper *Kiekendief* werd in 1895 gebouwd, heeft de afmetingen 38,40 x 5,66 m en verkeert in vaarklare staat. Het schip is nog in charteruitvoering en beschikt over een geldige SI voor dagvaart met 50 pax en 23 pax overnachtingen. Het schip is eenvoudig om te bouwen tot woonschip, het is eigenlijk een kwestie van  kleine slaapkamers samenvoegen en met niet al teveel ingrijpen is het schip dan geschikt voor bewoning door bijv. een gezin.  Het schip heeft een DAF DD 1160 dieselmotor, een 20 KVA generatorset, een vuilwatertank met pompsysteem en complete tuigage en zeilen. Het laatste hellingrapport is van oktober 2016 en opgesteld door EOC-Verzekeringen.  Dit bijzondere schip is uitstekend bewoonbaar en beschikt bovendien over veel buitenruimte, uiteraard is het eveneens een uitstekend vaarschip.

Indeling:
Vooronder met twee kooien en wasruimte. Accommodatie bereikbaar via schuifluik en deurtjes vanuit de ruime beschutte kuip, lounge gedeelte met hoekbank, doorgang naar achterschip, ruime woonkamer met grote tafels, goed uitgeruste horecakeuken met professioneel rvs fornuis, proviandkast, diverse 2-p slaapkamer s en bakkamers, separaat toilet. Achterschip met master-bedroom, kleine slaapkamers en div. sanitair. Achterroef met eigen entree, douche/toilet, zitkamer en slaapkamer (schipperswoning).

De *Kiekendief* verdient een nieuwe eigenaar die dit prachtschip respecteert en in ere houdt!

De 34 ligplaatsen aan de Cas Oorhuyskade  zijn een recente ontwikkeling, de afmetingen van dit kavel zijn 40.00 x 9.60 m bestemd voor het afmeren van ZELFSTANDIG VAREND WOONSCHIP met de max. afmetingen van 40.00 x 6,60 m. De  waterkavel is in erfpacht uitgegeven, de erfpacht is m.u.v. de residuele grondwaarde afgekocht, er resteert een erfpachtcanon van ca. € 1100,-- per jaar (fiscaal verwerkbaar).  Er is ca. 2.000 m2 betonnen steigers met een golfbreker aan de  open waterzijde, ontsluiting via   -2- entreegebouwen waarin op afstand bedienbare toegangspoort, brievenbussen, fietsenstaling en nutsaansluitingen. Alle ligplaatsen beschikken over zelfstandige nutsaansluitingen, afmeerpalen, een vingerpier met zwemtrap. Bij iedere ligplaats bestaat de mogelijkheid tot het afmeren van een bijboot tot ca.  9,00 m lengte, aan de binnenzijde van de hoofdsteiger. VVE-bijdrage (verplicht) ca, € 60,--/maand. Over de waarde van de waterkavels is overdrachtsbelasting verschuldigd.

EXTRA INFORMATIE

  • Tuin/schuur: ja
Naar Boven

LOCATIE EN ROUTE

image

UW MAKELAAR

  • Harald Falkeisen
  • 06 - 55 71 21 42

AAN- EN VERKOOP ZONDER RISICO

Kies voor zekerheid, kies voor een gecertificeerd makelaar en taxateur

Lees meer >>